Win Sum Dim Sum Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Win-Sum-Dim-Sum-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 9
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 22.5

Speel deze gokkast gratis

Win Sum Dim Sum recensie

Microgaming heeft een nieuwe gokkast uitgebracht, en het is gelijk een van de meest smakelijke opties die ze op de markt hebben gebracht. Met Win Sum Dim Sum speelautomaten waan jij jezelf in een echt Chinees restaurant en kun jij je uitleven met de beste en lekkerste Chinese gerechten. Met 5 wielen en 9 betaallijnen is er met Win Sum Dim Sum speelautomaten altijd genoeg om van te genieten.

Het spel zelf is voornamelijk rood en de Chinese invloed (in het bijzonder Dim Sum zelf) is erg duidelijk wanneer je speelt. Ook de muziek is erg rustig en komt goed overeen met het Chinese thema. Je zult hier niet ineens veel energie van krijgen, maar je valt ook zeker niet in slaap.

De bamboe stoomkoker is het Wild symbool wanneer je Win Sum Dim Sum speelt. Wanneer je dit symbool treft kun je het voor elk ander symbool vervangen (behalve het Scatter symbool). Het mag dan ook duidelijk zijn dat je dit symbool constant achterna gaat.

Het Scatter symbool is bij Win Sum Dim Sum speelautomaten vertegenwoordigd als de Chinese theepot. Wanneer je drie of meer van deze theepotten hebt verzameld dan kun je maar liefst 15 keer gratis draaien. Mocht je tijdens deze 15 gratis draaien nog eens drie theepotten verzamelen dan mag je maar liefst 30 keer gratis draaien. In tegenstelling tot veel andere opties van Microgaming wordt de winst niet vermenigvuldigd wanneer je tijdens het gratis draaien geld wint.

Uiteindelijk zullen de meeste mensen kiezen voor Win Sum Dim Sum gokkasten wanneer ze een keer een leuke gokkast zoeken met een iets ander thema. De uitbetalingen bij Win Sum Dim Sum speelautomaten zijn evenredig, je hoeft dus niet extreem veel geld te verwachten maar ook weinig zal je zeker niet winnen. Je kunt maar liefst 1.222 keer jouw inzet winnen wanneer je speelt – helemaal niet slecht.