Wild Orient Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Wild-Orient-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 243
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 125

Speel deze gokkast gratis

Wild Orient recensie

Wild Orient is een Microgaming video gokkast met 5 wielen en 243 manieren om te winnen. Het speelt zich af in de Aziatische jungle, waar je mooie en zeldzame dieren tegen komt inclusief tijgers, pandas en olifanten.

De wielen zijn ingelijst in bamboe, en deze staan voorop een natuur achtergrond. Op de achtergrond is er traditionele Chinese muziek. De munt waarde verschilt van 0.01 en 0.50 en spelers kunnen 10 van deze munten inzetten per lijn. Spelers kunnen prijzen winnen gelijk aan 400 keer hun inzet. Minimale inzet begint bij 0,25 en gaat wel tot aan 125.

De dier symbolen representeren hoog uitbetalende symbolen terwijl de lage waarde symbolen die van de 9, 10, J, Q, K en A zijn.

Het Wilde Orientaalse logo is zeer duidelijk wild, het verschijnt alleen op wielen twee en vier en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter – dat is een stone met de dieren er in gesneden en het activeert de hoofd functie.

Gatis spins

Krijg 3, 4 of 5 stenen olifanten scatters op de wielen om zo 15 gratis spins te winnen! Tijdens gratis spins is alles dat u wint verdrie dubbeld en daarbij kunnen gratis spins overnieuw worden gedaan.

Wiel herdraai functie

Op het einde van elke draai kies de herdraai een wiel zovaak als u wilt met de kans om iets compleets te winnen. U kunt een wiel per keer herdraaien en elke wiel kost weer geld. Alleen winsten die u haalt met de herdraaide wielen worden uitbetaald en alle herdraai kosten worden getoond in de credits voordat u draait, dus weet u waar u bent.

Wij vinden de Wild Orient een medium variantie gokkast spel met redelijke winsten in het basis spel en gratis spins functie. Er is een maximum van 160 keer per inzet die u kunt winnen in het basisspel en een coole 480 keer uw inzet in de Gratis Spins functie!