Wild Blood

Gokkast info

Software: Play’n Go wild-blood-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 18.75

Speel deze gokkast gratis

Wild Blood recensie

Wild Blood is een 5 wiel gokkast met 15 betaallijnen. Het is bekrachtigd met Play’n GO software. U kunt inzetten vanaf 0.01 tot 3.75 munten per lijn voor een bedrag van minimaal $0.15 tot aan $18.75 per draai. De huiskant voor Wild Blood is 3.83%. De gokkast biedt een non-progressieve jackpot uitbetaling van 30.000 munten.

Dit spel speelt zich af in een spookachtig bos waar de maan op schijnt en de actie gaat gepaard met enge geluiden. De symbolen op de wielen bestaan uit 9,s, 10’s, J’s, Q’s, K’s, A’s en drie vrouwelijke vampieren: Blond, brunette en redhead.
Het wild symbool is een mannelijke vampier. Het vervangt alle andere symbolen behalve de Bonus, Scatter en Gratis Draai. Het wild symbool kan zich uitbreiden op wiel 3 en als u dit krijgt samen met een zilveren medaille op wiel 2 en een gouden medaille op wiel vier krijgt u 5 herkansingen.
Het scatter symbool is het wild blood logo. Wanneer u er 2 of meer krijgt op het scherm, wordt alle winst vermeerderd met het totale inzetbedrag. Echter, als u er 2 of meer krijgen op de wielen tijdens de gratis draai spel, wordt alle winst vermeerdert met 1x tot aan 5x.
Wanneer u drie of meer bloed buisjes krijgt op het scherm, activeert u het bonus spel. Spelers moeten dan kiezen tussen meerdere bloed buisjes om hun prijs te zien. Tijdens deze functie kunnen spelers wel meer dan 50 gratis beurten verdienen. De geactiveerde Gratis Beurten worden gespeeld met een x2 vermeerderaar. Als u de verkeerde buis kiest, wordt het bonus spel beeindigd.
Er is ook een gok spel functie. Met dit spel kunt u al uw winst verdubbelen of zelfs vervierdubbelen. Alles wat u moet doen is de kleur van een kaart kiezen. Het gok spel kan tot wel 5 keer gespeeld worden achter elkaar. Het maximale dat u kunt winnen per Gok spel is ingesteld op 1.500 munten.

Voor ons is Wild Blood een gokkast van hoge kwaliteit, met geweldige graphics en geluiden. Wij vinden het een goede mobiele gokkast. Het speelt goed op een iPad of ander tablet. De gokkast heeft ook een hoge non-progressieve jackpot.