Wheel of Fortune Online

Gokkast info

Software:  IGT  Wheel of Fortune
Types: Video Gokkasten
Reels:  5
Paylines:  5
Min. Bet: 0.01
Max. Bet:  5

Speel deze gokkast gratis

Slots will be soon

Wheel of Fortune recensie

Als je op zoekt bent naar gratis gokkasten 2018 die een beetje anders zijn dan anders, dan is Wheel of Fortune zeker een mooie optie. Wheel of Fortune heeft, in tegenstelling tot de standaard gokkasten online, 5 rollen en 5 winlijnen. Zelfs met het mindere aantal winlijnen bevatten deze online gokkasten meer dan 700 mogelijke winnende combinaties bij elke draai. De inzet liggen tussen $0,01 en $5. De hoogst mogelijke winst die je met Wheel of Fortune kunt verwachten is 50.000 munten.

Daarnaast is de grootste jackpot die je kunt winnen met Wheel of Fortune een half miljoen munten waard. Wheel of Fortune gokkasten hebben uitbetalingen voor symboolcombinaties van links naar rechts evenals van rechts naar links, hierdoor heb je nog een betere kans om te winnen met Wheel of Fortune.

De symbolen in het spel omvatten willekeurige objecten zoals fruit, vakanties, auto’s of elk ander object dat u kunt winnen tijdens het traditionele ‘Rad van Fortuin’ spel. De online gokkast bevat ook een Wheel of Fortune symbool dat als een vermenigvuldiger werkt en ook andere symbolen vervangt om zo nieuwe, winnende combinaties te vormen. Het Wheel of Fortune icoon kan elk symbool op de rollen vervangen, behalve het Scatter symbool. Deze online slots bevatte drie bonusjackpots, één op elke rol waarmee je bepaalde bonusbeloningen kunt verzamelen

Daarnaast is er ook een spannend Wheel of Fortune bonusspel waarbij spelers aan het rad kunnen draaien tijdens het beantwoorden van puzzels en het verzamelen van jackpotprijzen en bonussen. Het is echter mogelijk dat u de maximale inzet moet inzetten om deze functie te spelen

Het Wheel of Fortune spel van IGT is wereldwijd een van de populairste gokspellen en heeft een groot aantal mensen al rijk gemaakt. Wheel of Fortune heeft sinds 1996 al veel fans gemaakt en het blijf na meer dan 20 jaar een populaire gokkast dankzij het revolutionaire concept van Wheel of Fortune. Wheel of Fortune is al extreem lang een favoriet onder de casinospelers en elke nieuwe versie er van zorgt voor een nieuwe lading opwinding voor iedereen die het spel speelt.