Vikings go to hell Gokkast Online

Gokkast info

Software: Yggdrasil Gaming Vikings go to hell
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.004
Max. Bet: 5

Speel Vikings go to hell gokkast gratis

Vikings go to hell gokkast review

Vikings go to hell is 5 reel, 25 payline gokkast van Yggdrasil Gaming die speelbaar is vanaf 10p een spin op alle apparaten. De 3e Vikings gokkast, je wordt naar de hel gebracht in dit bonus feature-rijke aanbod – het wordt geleverd met schatkist die je rage punten (om een feature te activeren), cash prijzen en gratis spins. Demonen vechten met Vikingen om je wilds te geven en je kunt respins krijgen met plakkerige wilds in het basisspel. De Free Spin-functie geeft je tot 16 gratis spins in eerste instantie met Vikingen worden plakkerige wilds. Je neemt het op tegen de Lord of Chains en Lucifix geven je 2 plakkerige wilds en een 3x multiplier en meer gratis spins en random wilds.

Vikings go to hell functies

Vikings Go to Hell is een 5×4 gokkast met 25 vaste betaallijnen die vanaf de meest linkse positie betalen. Dit gokkast online is ingesteld tegen een helse achtergrond bevolkt door demonen die vier dappere Vikingen moeten vechten om verschillende beloningen te activeren. Als de spelers de rollen gaan draaien, verzamelen ze zogenaamde ‘rage punten’, beginnend met 150 rage punten voor een Viking. Deze punten worden verzameld met wilds die verkregen worden nadat een gevecht gewonnen is of via de schatkisten van het basisspel (die we hieronder nader toelichten).

Spellenspel

Dit is een vluchtig spel. Dit betekent dat je kunt verwachten dat je voor veel spins niet kunt winnen. Maar als je wint – zul je een grote som geld verdienen. Er zijn vijf rollen en vier rijen, met in totaal 25 betaallijnen. Nu, een uitvinding komt in de vorm van het verzamelen van punten voor woede. Als je 300 punten kunt krijgen voor een van je personages, krijg je Berserk gratis spins.

Je zult ook in staat zijn om de strijd aan te gaan met de demonen in dit spel. Afhankelijk van of je wint, kun je verschillende prijzen winnen. Je kunt gratis wilds en rage punten krijgen die je kunt gebruiken om geld te verdienen.

Op de vijfde rol van het spel kun je een schatkist krijgen. Daarin krijg je een goed of een episch tablet. Als je het epische tablet krijgt, krijg je 600-1200 gratis munten. Je krijgt ook 60 rage punten voor alle personages en 12-16 gratis spins. De goede tablet geeft je wat kleinere beloningen. Je krijgt 60 rage punten voor één personage en 7 gratis spins. Je krijgt ook 150-300 munten als beloning.

Samenvatting

Vikingen gaan naar de hel is een uitzonderlijk visueel aantrekkelijk spel met bonusfuncties die echt boeiend en spannend zijn. Het progressieve karakter van de Rage meter en de Demon gevechten tijdens de gratis spins zijn erg leuk en verleiden je om meer te spelen in je favoriete online casino. De House Edge kruipt iets hoger dan veel gokkasten die vandaag de dag worden uitgebracht, maar is volledig aangepast aan de kwaliteit van het aangeboden spel. Vikings gaan naar de hel is zonder twijfel een van de sterkste releases die er tot nu toe uit de Yggdrasil Gaming stal is gekomen.