Twin Joker gokkast online

Gokkast info

Software: Stake Logic Twin Joker
Types: Video Gokkasten
Reels:  3
Paylines:  5
Min. Bet: 0.1
Max. Bet: 20

Speel Twin Joker gokkast gratis

Twin joker gokkast review

Hier is nog een ander typisch gokkasten uit de stake logica waar u kunt genieten van het plezier van het spelen van twee sets rollen naast elkaar. De speelautomaat biedt kansen om tot 6.000 munten te winnen, en hier kunt u uw doel bereiken met behulp van cash-rich symbolen en interessante functies zoals mystery win en multiplier. Twin joker online gokkast wordt geleverd met 5 winlijnen en 3 rollen voor elke set van het spel. De verwachte rtp is 97,79%, en u kunt uw favoriete inzetniveau instellen of op de maximale inzetknop drukken voor maximaal voordeel.

Wanneer de aap van beide kanten komt

Twee sets van rollen maken de spelbeleving geweldig. Als je naar de rollen kijkt, kun je in beide sets klassieke iconen vinden. Onder de belangrijkste iconen zijn er ster, bel, bessen, citroenen en kersen, samen met een clown die de beste prijs van het spel toekent. Breng drie clown iconen in een rij en win er 6.000 op de maximale inzet. Onder de speciale kenmerken, zijn er –

Supermeter

Hier kunt u uw reguliere overwinningen overbrengen naar de supermeter, waarna u kunt kiezen om de volgende spin in de supermeterspelmodus te maken of u kunt de overwinningen verzamelen en terugkeren naar het reguliere spel. Je kunt in de supermeterstand spelen met behulp van de draaiknop. Je moet er rekening mee houden dat elke spin in de supermeter mode 20 munten kost. Een paar bonusfuncties zoals mystery win en x2 multiplier zijn beschikbaar in supermeter mode.

Supermeter x2 multiplier

U kunt een x2 multiplier winnen op elke spin tijdens het spelen met de supermeter mode. Eenmaal geactiveerd, vermenigvuldigt de vermenigvuldiger alle winsten uit die draai. De vermenigvuldiger is alleen beschikbaar in de supermeter mini-game modus.

Conclusie

Twin joker online gokkast is een andere dubbele machine gokkast spel van de inzet logica waar u de stroom van contant geld te verhogen door te spelen met twee sets van rollen samen. Ga ervoor.