Triple Star Online

Gokkast info

Software: Wazdan  Triple Star
Types: Video Gokkasten
Reels:  5
Paylines:  10
Min. Bet:  0.01
Max. Bet:  100

Speel deze gokkast gratis

Triple Star recensie

Triple Star is een leuke nieuwe optie van Wazdan software. Met Triple Star heb je maar liefst 5 rollen en 100 verschillende winlijnen. Dit betekent dat je niet elke keer gaat winnen, maar je weet zeker dat je genoeg kunt winnen met Triple Star.

Wanneer we kijken naar Triple Star is het zeker een bijzonder spelletje. Er is namelijk geen duidelijk thema met Triple Star. Het lijkt wel alsof jij je bevindt op een schuilplaats van een heks of tovenaar bevindt, samen met de drankjes en bezweringen die je zou verwachten. De dingen die je tegenkomt zijn piramidevormige totems, potten gevuld met ogen, vazen met felblauwe vloeistof, een bezemsteel en een zwevend boek met magische spreuken. Deze objecten verschijnen echter alleen op de achtergrond van het spel, wat betekent dat de rollen zelf zijn gevuld met een serie symbolen die, eerlijk gezegd, niet erg veel van de verbeelding inspireren. Deze symbolen zijn de standaard speelkaartwaarden (9, 10, J, K, V, B evenals enkele andere klassieke gokautomaatsymbolen zoals bellen en de Lucky 7s.

Voordat je natuurlijk geld kunt winnen moet je ook echt geld inzetten. Je kunt met Triple Star wedden van 0,01 tot 10 munten per keer. Je kunt ervoor zorgen dat je grote winsten krijgt door alles op 1 keer te krijgen. Het wild symbool voor Triple Star is de Triple Star zelf. Je ziet het terugkomen op de tweede, derde, en vierde rol en het kan elk ander symbool voor jou vervangen. Zodra je de Triple Star hebt gevangen is de hele rol een Wild en kun je garanderen dat de Triple Star op dezelfde plek blijft.

Triple Star heeft misschien niet heel veel bijzonders dat we nog niet eerder hebben gezien, maar het blijft een leuk spel om een keer te proberen. Zeker ervaren gokkers gaan misschien op zoek naar online gokkasten waar meer mogelijkheden zijn.