Triple Diamond Online

Gokkast info

Software:  ITG  Triple Diamond
Types: Video Gokkasten
Reels:  3
Paylines:  9
Min. Bet:  25
Max. Bet:  500

Speel deze gokkast gratis

Triple Diamond recensie

Triple Diamond is een nieuwe uitdaging van IGT, en het heeft veel weg van de traditionele online gokkasten die erg populair zijn worden. Veel mensen gaan voor de grote jackpotten en het grote geld, maar toch zijn de klassieke gokkasten vaak erg populair. Wij geloven dat de klassieke gokkasten nog steeds een bepaalde charme hebben, en daar speelt Triple Diamond prima op in.

Triple Diamond is een goed voorbeeld van de klassieke gokkasten en het is bij veel casino’s over de hele wereld al lang populair. De gokkers die de traditionele online Vegas gokkasten spelen kennen de Double Diamond slotmachine al langer, een andere populaire titel in de reeks van spellen van IGT.

Het spel is een gokautomaat met 3 rollen en 9 winlijnen met meerdere lijnen, zoals je kunt horizontaal, verticaal, en met een V-lijn de winst krijgen Het spel beschikt over klassieke gokkastsymbolen met het Triple Diamond symbool, verschillende kleuren, en de standaard 7’s

Wanneer je het Triple Diamond krijgt ontvang je 2 munten, heb je twee Triple Diamond symbolen dan ontvang je 10 munten, en mocht je geluk hebben dat je drie keer op de Triple Diamond landt dan krijg je maar liefst 2,000 munten mee. Heb je deze drie Triple Diamond symbolen op de 9e betaal lijn dan krijg je de jackpot van maar liefst 25,000 munten – reden genoeg om Triple Diamond te spelen dus.

Andere winnende symbolen zijn drie 7’s, die 100 munten uitbetalen, drie gele balken die 40 munten uitbetalen, drie paarse balken die 20 munten uitbetalen, drie blauwe balken, 10 munten uitbetalen en drie zwarte balken die slechts 5 munten uitbetalen.

Het mooie van Triple Diamond is dat het een redelijk exclusief spel is – en alleen te spelen is via het S2000 platform van IGT. Hierdoor weet je zeker dat je mooiere beelden krijgt, beter geluid, en dat je ook genoeg kan winnen elke keer dat je speelt.