Tower Quest Gokkast Online

Gokkast info

Software: Play’n Go Tower quest
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.2
Max. Bet: 100

Speel Tower Quest gokkast gratis

Tower Quest gokkast review

Tower Quest is een Play ‘N Go powered gokkast met 5 rollen en 20 betaallijnen. Speelbaar vanaf 20p een spin, dit fantasie-thema spel neemt je mee op een reis om de boze tovenaar te bestrijden als je vurige draken en woeste orcs tegenkomt. Er zijn een paar bonusfuncties in dit spel, maar verzamel de blauwe/rode flesjes om gratis spins te krijgen met verschillende functies zoals wilde symbolen en volledig wilde rollen. Er is ook een Bonus functie waar je de dobbelstenen gooit om tot 500 keer je inzet te winnen.

Spel spelen

Bets kunnen worden gemaakt van £0,20 tot £100 per spin. Bij lagere inzetniveaus betaalt het spel gemiddeld uit na elke 4e spin. Maar wordt iets volatieler wanneer de weddenschappen worden verhoogd.

Bonus Spellen

Evil Wizard Card Bonus: dit is het eerste bonusspel. De boze tovenaar is het verstrooiingssymbool. Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer er 3 van hen op de eerste, derde en vijfde rol verschijnen. Je zet je af tegen de boze tovenaar door met de dobbelstenen te gooien, die ook de kaarten bepalen waarmee je gaat spelen. De kaarten die op een verticale afstand van elkaar liggen vallen elkaar aan.

Hier wordt de uitkomst bepaald door een gezondheidswaarde. Dus, hoe verslaat men de boze tovenaar? Voor elke winnende kaart krijg je een uitbetaling. Op zijn beurt geeft dit de tovenaar een flinke klap. Als hetzelfde nummer op twee of meer dobbelstenen verschijnt, wordt er een unieke aanvalsvolgorde van 1 schade aan de vijand uitgedeeld. Als hetzelfde nummer op alle drie de dobbelstenen voorkomt. De super power feature schopt in en verdubbelt de aanvalswaarde van je kaart. Je missie hier is om de gezondheid van de tovenaar terug te brengen tot nul. Deze sectie van het spel biedt de hoogste uitbetaling waar je tot 500 keer je inzetwaarde kunt winnen.

Rode en blauwe fles Scatter Bonus Spelletjes

Dit zijn extra bonusfuncties die uitstekende uitbetalingen bieden. De eerste blauwe functie wordt geactiveerd wanneer je 5 blauwe flesjes verzamelt (linker scherm) – bekend als de Tower Free Spin Feature. Alle overwinningen hebben een vermenigvuldigingsfactor van 2x, terwijl de centrale haspel (haspel 3) wild blijft voor één herspin.

Dit bonusspel gaat gewoon door, maar op een goede manier. Wanneer je 10 blauwe flesjes verzamelt, wordt ‘The Battle of the Wilds’ geactiveerd. De hoogst betalende iconen worden wild voor één gratis draai, maar slechts voor een korte periode. De top feature is de Towers of Dark Power. Als je erin slaagt om 15 blauwe flesjes te verzamelen, worden de rollen 1, 3 en 5 wild en bieden één gratis spins.

Mobiele versie

Play’n Go heeft zeer goed werk geleverd met de HTML5-versie geoptimaliseerd voor een naadloze game-ervaring op tablet en smartphone, waarbij Tower Quest er indrukwekkend uitziet op de nieuwste iOS- en Android-apparaten.
Het spelopties paneel staat niet langer in het hoofdscherm, maar het Menu icoontje wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de inzetinstellingen en betaaltafel, met de huidige rode en blauwe flessenverzamelmeters aan weerszijden van de haspels.
Speel Tower Quest Quest gokkast op uw mobiele telefoon in een van onze aanbevolen online casino’s.