Tomb Raider Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Tomb-raider-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 30
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 60

Speel deze gokkast gratis

Tomb Raider recensie

De Tomb Raider online speelautomaten zijn niet gebaseerd op de succesvolle actiefilm met Angelina Jolie in de hoofdrol, de inspiratie hierachter zijn de videospelletjes. Als Lara Croft is er veel kans om erg veel geld te verdienen. De Tomb Raider speelautomaten draaien op het Microgaming software platform, je weet dus gelijk al dat de gokkast goede beelden en mooi geluid zal hebben. Met 5 wielen en 15 verschillende winlijnen heb je met Tomb Raider online gokkasten een goede kans om met een mooie prijs aan de haal te gaan.

De originele Tomb Raider film en de videospelletjes hebben altijd erg veel actie gehad, en de Tomb Raider online gokkasten zijn ook zeker niet anders. Hoewel de beelden misschien niet zo mooi zijn als sommige nieuwere opties (bijvoorbeeld Tomb Raider 2) is het wel duidelijk dat Microgaming hier een pareltje van gemaakt heeft met de technologie die op dat moment beschikbaar was. Zowel de beelden als de spannende geluiden en muziek zorgen ervoor dat je in het spel opgaat.

Als je de Wild zoekt, die kun je vinden in het Tomb Raider logo. Behalve Lara zelf en de uiteindelijke schatkist is de Wild in staat alle andere symbolen van het spel op een rij te vervangen. De Scatter in het spel is Lara Croft zelf, en wanneer je er drie of meer van deze Scatter symbolen hebt gevonden mag je gratis draaien. Je kunt maar liefst 10 keer gratis draaien, en daarnaast is de winst ook nog eens verdrievoudigd tijdens die ronde.

De bonus ronde kom je pas in op het moment dat je de grote prijs te pakken hebt, je hebt er drie, vier, of vijf van nodig. Wanneer je met de bonus ronde eindelijk de grot in bent gekomen kun je de schatten hierin naar buiten brengen. Hier wachten erg veel munten op je.

Uiteindelijk hebben de Tomb Raider online gokkasten weinig bijzonders te bieden met betrekking tot de beelden maar, maar de bonussen die je hier kunt winnen zijn des te interessanter. Het is zeker het spelen waard en de Tomb Raider online gokkasten blijven ook om die reden erg populair.