The Heist Online

Gokkast info

Software:  Simbat  The Heist
Types: Video Gokkasten
Reels:  3
Paylines:  27
Min. Bet:  5
Max. Bet:  10

Speel deze gokkast gratis

The Heist recensie

The Heist is een nieuwe optie van Simbat, en het spel daagt je uit om te proberen de kluis te openen in een spel waar je kunt spelen met bankthema’s vol met misdaad en actie. De basisversie heeft slechts één actieve winlijn met 3 rollen, die horizontaal in het midden van de drie rijen overgaat

Die spelers die uiteindelijk ook de bonusvariant van The Heist willen spelen zal 5 of 10 munten per draai moeten inzetten, maar je hebt dan wel ineens 27 betaallijnen waar je kunt spelen. Echte gokkers worden blij van dit soort online slots, want je hebt natuurlijk met elke draai kans op een ongelofelijke winst.

Voor die mensen die de uiteindelijke bankroof liever aan andere mensen overlaten is het ook mogelijk met The Heist op auto te spelen. Deze gokkasten speel je dan zonder dat je echt iets hoeft te doen. De computer blijft wel draaien en het enige wat je hoeft te doen is aan te geven hoeveel geld je per draai wil inzetten. Dit zorgt er ook voor dat je veel meer kunt draaien in een korte tijd, en de echt gokkers weten van casino spellen dat je dan sneller kunt spelen en meer kans hebt op een mooie winst.

Het ontwerp van The Heist is industrieel te nomen, en we zien moeren, bouten en roestvrij staal dat schittert als zilver. Het draait niet geheel samen met het concept van een bankroof maar zit er uiteindelijk wel gaaf uit.

De glassnijder functie wordt geactiveerd door 3 of meer glassnijders op een actieve winlijn. Je moet dan een van de tools op het scherm moeten selecteren om 1 van de 3 directe prijzen te ontvangen: een pictogram om gratis draaien, bonusrondes extra geld: wat je ook wint tijdens de gratis spins is verdubbeld.

De x2 Wild rol wordt geactiveerd met het C4-symbool in de tweede positie van de middelste rij. Er vindt een explosie plaats met een dubbele Wild Reel. Alle winsten met het Wild Reel Wild-symbool worden verdubbeld. Een Wild Reel Lock kan willekeurig worden toegekend.

3 Scatter symbolen overal op het scherm brengt je de volledige Scatter winst uitbetaling: x3, x4, x5 uitbetalingen geven je respectievelijk 150, 300, 750 munten.

Met drie of meer kluizen in een willekeurige positie zullen een bonusspel ontgrendelen, gespeeld op een ander scherm. Hoe zit het met het inbreken in een bankkluis? Beslis over de methode, breek in, ontsnap en win bonusprijzen!