Terminator 2 Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming terminator-2-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 243
Min. Bet: 0.30
Max. Bet: 30

Speel deze gokkast gratis

Terminator 2 recensie

“I’ll be back” en dat was zeker geen leugen! De Terminator 2 speelautomaten online sturen je gelijk naar de klassieke sciencefiction film – Judgement Day. Met 5 wielen en maar liefst 243 verschillende manieren om te winnen zijn de Terminator 2 online gokkasten zeker een keer het spelen waard.

De Terminator 2 speelautomaten zijn gebaseerd op de film, en dat merk je vanaf het eerste moment dat je speelt met Terminator 2. Het spel neemt de sfeer van de film perfect over en je kunt genieten van de beste beelden en muziek die Microgaming casino heeft gemaakt. Als je iemand over wilt halen voor het spelen van online gokkasten en daar een perfecte kast voor zoekt, dan is Terminator 2 zeker een goede eerste introductie.

Als je niet wint kan het zijn dat het T-800 gezichtsveld aanzet. Hier kijk je net als in de film, door de ogen van de Terminator. Net als de Terminator in de film ben je met de Terminator 2 gokkasten aan het zoeken naar waardevolle doelen. Wanneer je met Terminator 2 online gokkasten gratis draaien wint dan kun je 10 keer gratis draaien. Wanneer je in deze gratis draaien ronde bent beland heb je maar liefst 1,204 verschillende manieren om te winnen!

Als je drie, vier, of vijf van de blauwe Scatter symbolen hebt (vertegenwoordigd door de bal waarmee er in de film door de tijd gereisd kan worden) kun je de T-1000 gebruiken. Net als in de film zelf kan deze zich overal aan aanpassen en is dus de Wild. Hierdoor heb je gelijk veel kans om veel geld te verdienen en worden jouw kansen op een mooie bonus alleen maar groter.

De meeste mensen kennen de Terminator 2 online gokkasten als een klassieker – dit omdat het spel echt bijna alles heeft wat je van een goede gokkast mag verwachten. Met fantastische beelden, spannende geluidseffecten en genoeg bonussen om je geïnteresseerd te houden weten we zeker dat de Terminator 2 online speelautomaten nog heel lang erg populair zullen blijven.