Super lucky frog

Gokkast info

Software: NetEnt super lucky frog
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 0.50

Speel deze gokkast gratis

Super lucky frog Recensie

De Super lucky frog is een iets oudere gokkast die uitgebracht werd door de spellenmaker NetEnt. Deze gokkast werd in het jaar 2007 gelanceerd op de gokken markt. Het is een video slot dat drie progressieve jackpots heeft. Het uitkeringspercentage voor dit spel staat op 93%.
De Super lucky frog is een kleurrijke en vrolijke gokkast. Het thema van dit spel bestaat uit alles wat te maken heeft met de fantasie van een leuk tover verhaal. Denk daarbij maar aan elfjes, een toverfee, paddenstoelen, leuke dieren etc. Het verhaal speelt zich dan ook af in het magische sprookjesachtig bos. Het scatter symbool bestaat uit een lief uitziende toverfee en het wild symbool is een elf met een pijl en boog. Het bonus symbool kan niets anders zijn dan de vrolijke en gelukkige kikker zelf.
De gokkast Super lucky frog heeft 5 rollen waarop de symbolen worden uitgebeeld. De symbolen kun je zien in 3 rijen en er zijn 25 winlijnen die je kunt inzetten. De minimale inzet per winlijn bedraagt 0,01 cent. Hoe hoger je inzet is, des te meer de kans om een jackpot te winnen. Aan de hand van het aantal scatter symbolen op je scherm, kun je in aanmerking komen voor gratis spins. Als je drie scatter symbolen hebt, dan krijg je 10 gratis spins. Bij 4 daarvan krijg je 20 spins en bij 5 scatter symbolen krijg je maar liefst 30 gratis spins. Alles wat je tijdens de gratis spins wint, wordt tot 3 maal toe vermeerderd. Dit spel heeft een leuke bonus ronde dat de Super lucky frog wheel heet. De bonus ronde wordt geactiveerd als je minimaal 3 Super lucky frogs op een winnende lijn hebt staan. Je komt dan bij een rad terecht dat je de gelegenheid biedt om 1 van de drie jackpots te winnen. De jackpots kunnen verschillen per online casino.
Ondanks het een iets ouder spel is, blijft de Super lucky frog een leuke gokkast. Het is eenvoudig om te spelen en de bonus ronde is spannend, omdat je vaak aan het rad mag draaien.