Super Joker Gokkast Online

Gokkast info

Software:  Simbat  Super Joker
Types: Video Gokkasten
Reels:  4
Paylines:  1
Min. Bet:  0.10
Max. Bet:  2

Speel deze gokkast gratis

Slots will be soon

 

Super Joker recensie

Met Super Joker kun je gratis gokken of je kunt natuurlijk voor echt geld spelen. Super Joker is een spel dat echt gemaakt is voor de gokkers en het is een van de gokkasten online die echt traditioneel aanvoelt. Omdat het spel zoveel met traditie heeft zie je natuurlijk kersen, citroenen, en de standaard gouden bellen. Helaas heeft Super Joker geen Wilds en geen Scatters om mee te spelen. Het is echter wel een van onze favoriete gratis gokken opties van het nieuwe jaar.

Je kunt Super Joker spelen met een inzet van 0.02 tot een hele munt – dit betekent dat je altijd en overal veilig kunt spelen met Super Joker. Je hoeft dus niet ineens heel veel geld in te zetten met de online slots van Super Joker. Andere dingen die je op de gokkast ziet zijn een schatkist, kersen, watermeloen en bel. Bij een winnende combinatie op een van de vijf winlijnen is er duidelijke animatie. De hoogste uitbetaling is 2000 munten als je drie Jokers krijgt.

De Super meter is de reden dat Super Joker zijn naam eer aan doet. Je speelt met deze optie wanneer je drie jokers krijgt onderaan de machine. Je hebt dan toegang tot het onderste deel van de gokkast en je hebt met elke combinatie die je krijgt een grotere kans op prijzen. Hier kun je dus echt het grote geld verdienen met Super Joker

Het leuke aan Super Joker als een van de gokkasten voor echt geld is het feit dat je zowel als beginner als ervaren speler kunt losgaan. Omdat er een kans is op 2000 munten heb je met Super Joker altijd kans op een goede winst – ondanks het feit dat er geen gratis draaien of een bonus te vergeven is.

Als je echt voor de lol wil spelen dan is Super Joker een goede optie. Het is een van de gokkasten online die genoeg uitdaging biedt zonder het te lastig te maken. Schrijf je vandaag nog in en zie wat jij met Super Joker kan winnen.