Sun Tide Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Gokkasten sun-tide-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.15
Max. Bet: 150

Speel deze gokkast gratis

SunTide recensie

SunTide is een kleurvolle 5- wiel en 9- winlijn video gokkast dat opereert op het Microgaming software platform. De gokkast bevat de klassieke fruit symbolen en zevens, terwijl de wild kaart een Gouden Munt Symbool is en de scatter een Zonsondergang.
Suntide is te spelen op de desktop, tablet en op de mobiel, en dat is goed nieuws voor vele spelers die van Microgaming gokkasten houden en altijd in beweging zijn met hun iOS, Android en andere draagbare apparaten.

De wiel bevat een variatie aan fruit inclusief kersen, lemoenen, sinaasappels, aardbeien en symbolen zoals bellen, bars, zevens, allemaal op een mooie orange en gele zonsondergang achtergrond.

Het wild symbool is een gouden munt waar een “S” op is ingegraveerd in het midden en het vervangt alle andere symbolen behalve het scatter symbool, die een mooie tropische zonsondergang teken gebruikt en de hoofd functie start. Tijdens het basis spel kan de wild zich uitbreiden naar wiel drie en kan het elk symbool vervangen als er een winnende combinatie mogelijk is.

De Gouden Zon munt is een wild en vervangt alle symbolen behalve het zonsondergang scatter symbool om winnende combinaties te maken wanneer mogelijk. Dit symbool kan extra wins veroorzaken op wiel 3 tijdens het basisspel en op wiel 2,3 en 4 tijdens de gratis spins!
Die worden gestart door drie of meer zonsondergang scatter symbolen te krijgen op het scherm en als u dat voor elkaar krijgt, krijgt u 15 gratis spins.

SunTide is eigenlijk een erg traditioneel spel met grote wielen en fruit symbolen, maar het is compleet met uitbreidende wilds in het basis spel en gratis spin rondes met nog meer wilde kansen. Wij vinden SunTide een medium variantie spel, waar de grote prijzen komen in de gratis spin ronde. In het basis spel, is er kans om uw inzet te verdubbelen met 1.222 keer, terwijl dit vergroot wordt naar een gigantische 3.333 keer van uw inzet tijdens de gratis spin ronde!