Step Timer Online

Gokkast info

Software: Simbat
Types: Video Gokkasten
Reels:  3
Paylines:  1
Min. Bet:  1
Max. Bet:  40

Speel deze gokkast gratis

Step Timer recensie

Bij Step Timer speel je een spel met verschillende onderdelen, in tegenstelling tot veel casino spellen kun je dus meerdere rollen spelen. Wanneer je Step Timer de eerste keer ziet merk je gelijk dat het een gokkast is die gemaakt is voor de functionaliteit, wil je gokken voor echt geld dan zijn dit uitstekende online gokkasten.

Bij Step Timer heb je gelijk 3 rollen. Je hebt meer 1 winlijn met het basisspel, maar dit kan alleen maar verhogen in de verdere versie. Speel je het bonusspel bovenaan dan verandert er nogal wat. De maximale inzet is ineens 40 munten en je hebt ineens 5 winlijnen waar je kunt winnen. Je kunt met Step Timer altijd jouw geld terug laten storten op het moment dat je een mooi bedrag hebt gewonnen.

Zoals al eerder vermeld is Step Timer qua uiterlijk niet een van de mooiste gokkasten die we hebben gezien. Het is mogelijk jouw eigen weergavebeeld te veranderen zoals het jou het meest aanstaat. Je kunt gelijk beginnen als je de gokkasten echt geld wil spelen.

Heb je een mooie combinatie gevonden bij Step Timer dan kun je deze prima gebruiken. Deze kun je namelijk plaatsen in de zogenaamde ‘creditmeter’ of bij 1 van de 4 spaarmeters. Je moet beide meters goed vullen als je een kans wil maken op het bonusspel.

Wanneer je eenmaal in het bonusspel zit speel je ongeveer hetzelfde spel, maar wel met een aantal veranderingen. Je speelt ineens met 40 munten in plaats van met 5 munten en je kunt de ‘Nudge’ functie gebruiken zoals we die in de nieuwste gokkast variant vaker zien. Om de zo hoog mogelijke combinatie te vormen mag je bij de drie bovenste rollen maximaal 3 stappen verplaatsen zoals het jou het beste uitkomt. Uiteindelijk heeft Step Timer niet veel de te bieden qua beelden of geluid, maar online gokkasten met Step Timer is zeker spannend te noemen. Het is zeker een keer de moeite waard.