StarDust Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming StarDust-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 1024
Min. Bet: 0.40
Max. Bet: 100

Speel deze gokkast gratis

StarDust recensie

StarDust is een online gokkasten gemaakt door Microgaming en het is bijzonder vanwege de retro stijl die het spel heeft. Het spel heeft 5 wielen en maar liefst 40 verschillende betaallijnen – zo heb je dus altijd veel kans om in elk geval een mooie prijs in de wacht te slepen. De basis jackpot die je kunt winnen met StarDust speelautomaten is maar liefst $100,000.

Zoals eerder aangegeven hebben StarDust speelautomaten een retro structuur, en de beelden en het geluid spelen hier ook goed op in. Wanneer je voor het eerst StarDust gokkasten speelt voelt het net alsof je een spelautomaat van de 80er jaren aan het spelen bent.

Gratis draaien wil iedereen wel, en als je daar naar op zoek bent met StarDust online gokkasten dan moet je goed zoeken. StarDust heeft namelijk niet de standaard Scatter symbolen die gratis draaien opleveren, er is een StarDust Meter die je vol zal moeten laten lopen voordat je gratis draaien kunt verdienen.

Als je deze meter vol wilt laten lopen dan moet je 10 of meer Edelstenen vinden, en de hoeveelheid stenen die je hebt gevonden kun je terugvinden op deze meter. Het Scatter symbool bij StarDust online speelautomaten is een draaien zwart gat, en door deze te pakken zorg je ervoor dat je edelstenen pakt voor de meter. Wanneer de meter helemaal vol is gelopen heb je maar liefst 1.024 verschillende manieren om te kunnen winnen, hierdoor is de kans dat je een mooie prijs pakt nog groter.

Hoewel StarDust speelautomaten niet zoveel uitbetaald als bepaalde progressieve jackpotten en andere opties die je kunt spelen is $100,000 natuurlijk een prachtig bedrag om te kunnen winnen. Zeker als je een tijdje StarDust speelt en ervoor zorgt dat je flink wat Scatters pakt heb je erg veel kans om te winnen. Hoewel StarDust misschien een beetje ouderwets aanvoelt door de retro-stijl vinden we het zeker een keer de moeite waard.