Starburst gokkast gratis online

Gokkast info

Software: Netent Starburst
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 10
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 100

Speel deze Starburst gokkast gratis

Starburst gokkast review

Starburst gokkastDe gemtastische starburst gokkast online is een klassiek gokkast dat alle niveaus van spelers aanspreekt. Het is gevuld met felle kleuren, bruisende geluiden en duizelingwekkende animaties die een uitzonderlijk slotspel maken. Het is snel, boordevol actie en het heeft het potentieel voor die belangrijke grote overwinningen. Land de expanding wilds om je zak met rijkdom te verdikken en bij elke draai de sterren te bereiken.

Hoe starburst online gokkast spelen

Starburst, een videoslot in arcadestijl, draait allemaal om snelle actie en veel videogeneratie. Dit spel met 5 rollen en 10 betaallijnen biedt bekende symbolen zoals het nummer 7 en de traditionele bar. Het heeft ook wilde symbolen, maar deze zijn in geen enkele betekenis van het woord gewoon. Ze doen iets unieks aan starburst dat je winst enorm kan verhogen.

Gameplay

Starburst biedt je drie opties om in te zetten voordat je aan het spel begint. Helemaal links is het actieve lijnenvenster dat je met de linker of rechter pijltjestoetsen naar boven of beneden kunt aanpassen. Daarnaast is er het inzetniveau, dat ook naar boven of beneden kan worden aangepast. Aan de rechterkant van het midden is waar je de waarde van je munt bepaalt voor elke spin.Bepaal Je actieve lijnen, inzetniveau en muntwaarde en klik vervolgens op de ‘spin’ knop om te beginnen. De rollen zullen draaien, symbolen zullen stoppen, en alle winnende combinaties zullen worden geëvalueerd en toegekend. Als je wilt dat het spel voor jou draait, kies dan ‘autoplay’ in plaats van ‘spin’. Kies vervolgens hoeveel automatische draaibeurten je het spel wilt maken.Starburst Maakt het inzetten gemakkelijk met de ‘max bet’ knop. Klik erop om een maximale inzet van 100 te plaatsen en een spin te initiëren. Als je niet genoeg credits hebt om de maximale inzet te plaatsen, wordt alles wat je nog over hebt ingezet.

Starburst wilds-symbool

de wilde symbolen in starburst staan bekend als starburst wilds; je herkent ze aan hun draaiende beweging. Elke keer dat wilde symbolen worden gebruikt om een winnende combinatie te creëren, breiden ze zich onmiddellijk uit over de hele haspel en blijven ze daar tot drie opeenvolgende herspinningen die zonder extra inzet worden gemaakt. Stelt u zich eens voor wat het potentieel is voor meer winst met deze functie.

Feedbackfunctie

in andere, minder intensieve video slot games kan het moeilijk zijn om te weten wanneer je hebt gewonnen met een standaard spin. Niet in starburst. Dit spel maakt gebruik van een ongelooflijke feedback feature die je zal verblinden met verbluffende animaties en geluiden elke keer dat je wint. Als je de big win wint, zul je een display zien dat anders is dan wat dan ook in de wereld van de videoslot games. Alle winnende combinaties in starburst moeten voortkomen uit de eerste haspel aan de linkerkant. Gelijktijdige winnende combinaties kunnen op meerdere lijnen voorkomen, maar er wordt slechts één winst per lijn toegekend. Alle overwinningen worden bij elkaar opgeteld om de totale prijs voor die spin te genereren. Spelers kunnen hun winsten en resterende saldo bijhouden door te kijken naar het venster onderaan het scherm.