Sizzling Hot Deluxe Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Novomatic Gokkasten sizzling-hot-deluxe-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 5
Min. Bet: 0.40
Max. Bet: 100

Speel deze gokkast gratis

Sizzling hot deluxe recensie

Sizzling Hot Deluxe is een online versie van een van de meest populaire speelautomaten genaamd Sizzling Hot, die je in vele Casino’s, toeristen plekken en barren in Europa kan vinden.
De gokkast is mogelijk gemaakt door Novomatic en heeft 5 wielen en alleen maar 5 winlijnen. Het spel biedt een wijde variatie van inzetten die beginnen van af €0.25 tot aan €100,-. Dus hoge en lage inzetters zullen tevreden zijn. Sizzling Hot heeft 7 normale symbolen: Sinaasappel, Watermeloen, kers, citroen, pruim, druiven, en een 7-symbool. Het scatter symbool is een ster. Er is geen wild symbool in deze gokkast.

De Sizzling Hot Deluxe gokkast heeft vaste winlijnen die automatisch worden geactiveerd. Alle mogelijke combinaties worden getoond in de uitbetalingstabel en ook de waardes er van. Het hoogste uitbetalende symbool is de 7. Als u vijf 7ens op een winlijn krijgt krijgt u tot wel 1000 maal van uw ingezette munten, vier er van 200 maal en drie er van maar 20 maal. Andere goede combinaties die ook goed betalen zijn: vijf watermeloenen is honderd keer uw inzet, 5 druiven is 100 keer uw inzet, vijf scatters is 50 keer uw inzet. Sinaasappel, Pruim, Citroen en Kersen geven u 40 keer, 10 en 4 keer respectievelijk als u 5,4 of 3 symbolen er van krijgt. Het enige symbool dat u iets oplevert met maar 2 stuks op de winlijn is een kers.

De bonus functie in Sizzling Hot Deluxe heeft ‘’Gamble’’. Als u deze functie gebruikt, kunnen spelers hun gewonnen munten vermeerderen door de correcte kleur te kiezen (rood of zwart) van de volgende kaart die getrokken wordt uit een stapel kaarten. Elk antwoord verdubbelt uw inzet en spelers kunnen tot wel aan 5 keer op een rij dit doen of al eerder de ‘’collect’’ knop drukken om hun winst op te halen.

De Sizzling Hot Deluxe gokkast is beschikbaar online op mobiele apparaten zoals smartphones en tabletten. Het heeft een RTP van 95.66% en wij vinden deze gokkast een van medium variantie.