Simply Wild Gokkast Online

Gokkast info

Software: Simbat club-2000
Types: Video Gokkasten
Reels: 4
Paylines: 10
Min. Bet: 0.10
Max. Bet: 2

Speel deze gokkast gratis

Simply Wild recensie

De gratis gokkasten online van Simply Wild zijn gemaakt door Simbat. Het is een 2 in 1 machine, wat betekent dat je met twee verschillende rollen kunt spelen. De gratis gokkasten van Simply Wild zijn een perfecte keuze voor spelers die een keer iets nieuws willen proberen maar geen geld uit willen geven aan casino spellen die ze niet leuk vinden.

De Simply Wild online gokkasten hebben twee verschillende rollen. De eerste rol wordt gebruikt voor het basisspel en de tweede voor het bonusspel bovenaan. Het is zo basis als maar kan, het spel heeft drie rollen, één betaallijn en de inzet is altijd één munt. Daarnaast hebben de video slots van Simply Wild de automatisch spelen optie, zodat je kunt spelen zonder dat je constant dezelfde handeling hoeft uit te voeren.

Hoewel de maximale inzet voor de basisspel slechts 1 munt is kan de prijs oplopen tot 100x jouw inzet, en dat is niet alles. Dit is omdat jouw 100 munten kunnen worden verdubbeld met behulp van de Gok optie die luistert naam de naam ‘Kop of Munt’.

Met Kop of Munt kun je de huidige winst die je al hebt later verdubbelen. Zodra je met deze online slots van Simply Wild gewonnen hebt dan heb je de Gok optie. Je kiest dan uit de gele (Kop) of oranje (Munt) optie. Heb je geluk, dan verdubbelt jouw winst – heb je pech, dan ben je ineens alles kwijt.

Daarnaast kun je met Simply Wild, zoals met vele andere nieuwe gokkasten van Simbat, spelen in het bonusspel met de clubmeter. Deze laat zien hoeveel munten je op dat moment kunt gebruiken met het bonusspel. Als je geen mogelijkheden hebt dan is dit gewoon niet beschikbaar. Eenmaal in het bonusspel heb je pas echt kans op grote winsten.

Simply Wild is een nieuwe kijk op het traditionele gratis spelen. Je hebt de retro iconen, vrolijke kleuren, en nog veel meer wat er voor zorgt dat Simply Wild een goede optie blijft.