Scrooge Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Scrooge-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 50
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 250

Speel deze gokkast gratis

Scrooge recensie

De meeste mensen kennen het Charles Dickens verhaal wel, en de Scrooge online gokkasten spelen hier goed op in. Met deze Scrooge speelautomaten kun je de kerstchagrijn zelf spelen, maar we weten zeker dat die chagrijnige blik als sneeuw voor de zon zal verdwijnen wanneer je ziet wat er mogelijk is.

Als je interesse hebt in goede bonusopties dan zijn de Scrooge gokkasten zeker een goed idee om een keer uit te proberen. Het spel heeft 5 wielen en maar liefst 50 verschillende betaallijnen, echt iets meer dan de standaard opties die je zult spelen dus.

De muziek van de Scrooge online gokkasten is zeker een vermelding waard. Het zorgt er gelijk voor dat je in een vrolijke stemming komt. Zeker nu we een beetje dicht bij kerst zitten is het dan ook leuk om de muziek lekker aan te zetten en te genieten van het moois wat Microgaming heeft gemaakt.

Als je kijkt bij het spelen van de Scrooge online speelautomaten zie je boven een kalender en een speciale opteller voor gratis draaien. Elke keer als je een winnende combinatie pakt mag je een symbool uitzoeken die de kalender een dag verder zet of een gratis draai toevoegt. Als de kalender de 25e raakt dan krijg je de aantal gratis draaien die je tot op dat moment hebt gewonnen.

Als je drie, vier, of vijf van de gouden klopper symbolen hebt gevonden (de Scatter) dan activeer je het kerstdiner bonusspel. Je ziet dan vijf van de verschillende hoofdrolspelers met de vermenigvuldigers erbij, Je moet naar elk persoon een maaltijd brengen. Je kunt hier maar liefst 10.000 munten verdienen!

Wanneer je de Scrooge online gokkasten speelt is de kans groot dat je in elk geval altijd iets wint. Het heeft leuke beelden en de sfeer zit er goed in. Zeker rond de kerstdagen is Scrooge aan te raden voor iedereen die een spel zoekt met een mooie bonus.