Santa’s Surprise Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Santa’s-Surprise-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.20
Max. Bet: 100

Speel deze gokkast gratis

Santa’s Surprise recensie

Wanneer je de Santa’s Surprise speelautomaten online voor het eerst probeert en gelijk al het vrolijke deuntje hoort dan weten we zeker dat je gelijk in de kerstsfeer komt. Santa’s Surprise is een spel van Playtech en het thema mag duidelijk zijn – Kerstmis! Het spel zelf heeft 5 wielen en 20 betaallijnen. Het is mogelijk om elke keer met spelen weer 100 munten in te zetten bij deze speelautomaten. Je kunt dus vanaf 0.20 munten tot aan 100 munten spelen met de Santa’s Surprise online gokkasten.

Het Kerstbonus spel is wat je moet spelen voor het grote geld, en dit kun je beginnen wanneer je drie of meer opeenvolgende bonussymbolen hebt beginnend op het 1e wiel. Je krijgt dan verschillende opties met betrekking tot de cadeautjes die de Kerstman heeft achtergelaten. Wat je ook speelt, je kunt er altijd zeker van zijn dat je een mooie bonus pakt.

Gratis draaien verdien je door middel van het Bergchalet symbool. Je kunt maar liefst 10 keer gratis draaien en de winst die je hier pakt is ook nog eens verdriedubbeld. Er is ook geen limiet met betrekking tot de hoeveelheid gratis draaien die je kunt winnen met Santa’s Surprise online gokkasten, je hebt dus flink wat kans op heel wat geld.

Daarnaast is er ook nog een keer een ‘Wedden’ optie – je moet kiezen of de volgende kaart rood of zwart gaat worden. Als je gelijk hebt in jouw voorspelling dan word de winst verdubbeld. Echter, heb je het verkeerd, dan ben je het geld weer kwijt.

Uiteindelijk zijn de Santa’s Surprise online gokkasten goede opties met een aantal mooi bonussen. Er zijn misschien andere, meer bekendere Playtech opties op de markt, maar Santa’s Surprise is zeker een leuke optie voor mensen die lekker willen spelen en ook een beetje in de kerstsfeer willen blijven.