Santa Paws Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Santa-Paws-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 100

Speel deze gokkast gratis

Santa Paws recensie

Een seizoens-gokkast is natuurlijk normaal gesproken slechts een deel van het jaar leuk, maar de Santa Paws speelautomaten online bieden wel iets extra wat de meeste spelers kunnen waarderen. Of je nu net in de kerstsfeer probeert te komen in de zomer of gewoon een goede online speelautomaat zoekt, Santa Paws heeft iets voor iedereen. Het is een vrolijke en kleurrijke gokkast van Microgaming. De symbolen bij de Santa Paws online gokkasten zijn allemaal op dieren gebaseerd en het spel is gewoonweg erg vrolijk. Het spel heeft 5 wielen en 20 verschillende betaallijnen.

In tegenstelling tot veel andere gokkasten heeft Santa Paws maar liefst twee Wild symbolen. Zoals misschien wel duidelijk is heb je met twee verschillende Wilds wel meer kans om nog een keer een Wild te pakken.

Het gratis draaien bij de Santa Paws online gokkasten kun je verdienen met de pinguïn. Deze pinguïn heeft een cadeautje bij zich, en in dit geval is dat het gratis draaien. Het is ook het enige Scatter symbool in Santa Paws. In tegenstelling tot andere Microgaming spelletjes krijg je bij de Santa Paws speelautomaten geen verdubbeling tijdens het gratis draaien. Het is echter wel mogelijk om nog een keer 12 gratis draaien te verdienen.

Mocht je winnen en dit nog niet genoeg vinden, dan kun je het geld dat je net gewonnen hebt met de Santa Paws gokkasten ook nog eens inzetten in een ‘Wed’ optie. Als je de juiste ruit kiest dan krijg je de winst vier keer uitbetaald, en kies je de juiste kleur van de volgende kaart dan krijg je dubbel zoveel uitbetaald. Mocht je echter verkeerd kiezen dan is jouw winst voor niets geweest.

Hoewel het misschien verder vrij standaard is hebben de Santa Paws online gokkasten toch wel iets leuks, zeker tijdens of net na de kerstperiode. De achtergrond muziek die er speelt is gezellig en de leuke beesten die je telkens ziet zullen ook zeker een glimlach op jouw gezicht brengen.