Running Wild Online

Gokkast info

Software: Simbat  Running Wild
Types: Video Gokkasten
Reels:  4
Paylines:  10
Min. Bet:  0.10
Max. Bet:  2

Speel deze gokkast gratis

Slots will be soon

 

Running Wild recensie

Gratis spelen met Running Wild is leuk, maar het wordt pas leuk als je de Running Wild gokkasten met echt geld gaat spelen. Dit spel van Simbat is gemaakt op twee verschillende niveaus. Het basisspel speelt zich af op de onderste trede – hier heb je een enkele betaallijn en drie verschillende rijen.

Elke draai geeft de speler een tegoed, dus draai de rijen zo vaak je wint. Je kunt ook de symbolen op dezelfde manier vasthouden. Ben je dicht bij een overwinning? Dan zorgt het spel ervoor dat je automatisch de symbolen op de juiste plek vasthoudt.

De Running Wild online gokkasten hebben de standaard symbolen die we ook zo vaak terugzien bij de klassieke gokkasten. Doordat ze vasthouden aan de klassiekers zie je de citroenen, druiven, bellen, sinaasappels, sterren en meer.

Twee identieke symbolen zijn al genoeg voor een winnende combinatie. Het barsymbool dat op de derde rol kan verschijnen, dient als een wild en kan andere symbolen vervangen om zo extra te winnen Ook de kersen kunnen worden gecombineerd met andere iconen en voor een mooie bonus zorgen. Winsten kunnen variëren van 2 munten tot 200 munten voor een drievoudige stercombinatie op de winlijn

Deze Running Wild gratis gokkasten van Simbat beschikken over verschillende inzetniveaus die geleidelijk ontgrendeld kunnen worden als je met echt geld speelt. De munten die je kunt winnen in het basisspel kunnen gelijk worden uitbetaald, of je kunt deze in de clubmeter plaatsen om de hogere inzetniveaus te ontgrendelen. Je neemt hier een risico, maar je hebt wel meer kans op veel geld.

Je kunt bovenaan met een inzet van 5 tot en met 20 spelen. Je munten kunnen in verschillende potten worden geplaatst. Zodra jouw totaal 200 munten bereikt wordt deze pot automatisch geleegd en krijg je uitbetaald. Misschien is Running Wild een beetje traditioneel, maar in tegenstelling tot veel andere casino spellen wel een goede bonusregeling.