Revolution Gokkast Online

Gokkast info

Software: Booming Games Revolution
Types: Video Gokkasten
Reels: 4
Paylines: 16
Min. Bet: 0.03
Max. Bet: 3

Speel Revolution gokkast gratis

Revolution gokkast review

Revolution! is een innovatieve video gokkasten van Booming Games. Het verhaal van deze 4-reel, 16-payline gokkast gaat over een groep gewapende apen die geen goede bedoelingen lijken te hebben. Naast meer conventionele functies zoals gratis spins, brengt Revolution! u de innovatieve Rotation-functie. Booming Games heeft geen informatie vrijgegeven over de officiële RTP factor van deze gokkast. Ze zeggen alleen de volatiliteit van Revolution! om laag te zijn. Het spel en alle functies zijn toegankelijk vanaf vrijwel elk mobiel apparaat, of het nu een Android-apparaat of een iPhone. Speel nu bij Revolution gokkast in betrouwbare online casino’s.

Kenmerken en bonussen

Er zijn verschillende symbolen in een spel: monsterpot, graffiti, Gorilla Boss, gijzeling en shotgun chimpansee die gewone iconen zijn met de prijs x20 als er 3 afbeeldingen op een winlijn staan en x75 als er vier van hen zijn. Schedel en sigaar is een ander symbool met de prijs 2x – twee op een winlijn, 3x – drie op een lijn en 150x – vier op een lijn.
White House is een strooiwagen en de krant is een wilde krant. Het is het duurste icoon in een spel dat tot 5000x kost als er vier symbolen op de winnende lijn staan.

Rotator

Deze functie, uniek voor Booming Games, wordt geactiveerd door 2 of meer van de exploderende gebouw symbool. Nadat de reguliere winningen op de betaallijn zijn geteld, draait het speelbord 90 graden met de klok mee en worden nieuwe winningen op de betaallijn geteld. Afhankelijk van het aantal verworven specials zal het aantal rotaties verschillen, 2 specials kennen 1 rotatie, 3, 2 rotaties en 4, 3 rotaties toe. Na de eerste rotatie, de speciale fungeren als een Wild, bestaande uit alle symbolen, maar het Scatter symbool.

Conclusie

Vergeleken met veel andere videospeelautomaten valt Revolution! van Booming Games op. Geïnspireerd door een bizarre, creatieve verhaallijn en vol met innovatieve functies zoals de Rotator, zal deze gokautomaat zeker uw aandacht trekken. En laten we de graphics niet vergeten die de hele spelervaring nog leuker maken. Als gevolg daarvan moest onze beoordeling van deze gokautomaat goed zijn!