Retro Reels Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Retro-Reels-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 100

Speel deze gokkast gratis

Retro Reels recensie

Retro Reels is een van die online gokkasten die ons doet denken aan de ‘goede oude tijd’. Het heeft maar liefst 20 winlijnen en het draait op Microgaming, het meest bekende platform voor online gokkasten ter wereld. Deze gokkasten online combineren geavanceerde technologie met de eenvoud van retro gokkasten.

Een aantal van de meest bekende klassieke symbolen die terug te vinden zijn bij Retro Reels zijn de kleurrijke Lucky 7’s, enkele en dubbele staven en fruit. De rollen worden ingesteld in de oude land-gebaseerde slotconsole en de functieknoppen zijn in 3D.

Voordat we helemaal retro gaan in deze classic gokkasten moeten we met Retro Reels onze eigen inzet bepalen. De munt varianten variëren van 0,01 tot 0,25 en kunnen worden ingesteld met “+/-“. Zoals we vaker zien met online gokken opties kun je ook met Retro Reels ervoor kiezen om ‘Auto-Play’ te spelen, hierdoor kun je de computer zelf laten spelen terwijl jij iets anders aan het doen bent.

Het 5 gratis draaien bonussymbool is zijn de Scatter van het spel. Wanneer je twee of meer van deze symbolen ergens op de rollen krijgt wordt de bonusronde geactiveerd. Zodra je de Gratis Draaien bonusronde activeert ontvang je 5 gratis draaien voor elk symbool dat het bonusspel heeft geactiveerd. Alle normale overwinningen worden tijdens deze ronde verdubbeld en je hoeft niet meer in te zetten.

Je kunt maximaal 25 keer gratis draaien krijgen met Retro Reels door het bonus Scatter spel te vinden, dit wordt weergegeven door het cijfer 5 en het woord ‘Bonus’. De hoeveelheid gratis draaien die je krijgt worden bepaald door het aantal scatter-symbolen dat op de rollen staat. Twee Scatters geven je 10 gratis draaien, 3 geven je 15, 4 geven je er 20 en met 5 Scatters krijg je maar liefst beloont 25 keer gratis draaien. Dat is natuurlijk een flink aantal maal gratis draaien. Als dat niet genoeg is heb je ook nog eens kans op extra winst tijdens deze rondes.