Random Twinner Gokkast Online

Gokkast info

Software:  Simbat  random twinner
Types: Video Gokkasten
Reels:  3
Paylines:  1
Min. Bet:  0.10
Max. Bet:  1

Speel deze gokkast gratis

Random Twinner recensie

Soms is het vinden van nieuwe, leuke online gokkast best lastig – zeker als je weet hoeveel nieuwe spellen er elke keer in de markt worden gezet. Om ervoor te zorgen dat je ook een beetje een idee hebt van de minder bekende spellen hebben we deze online gokkast van Simbat maar eens onder loep genomen –

Het eerste wat je op zal vallen aan Random Twinner (of misschien juist niet) is het feit dat spel vrijwel standaard is. Je hebt alle dingen die een traditionele gokkast zo interessant maakten. Als je de nieuwste snufjes wil dan hoef je bij Random Twinner niet te kijken. Dit is een simpel, maar buitengewoon leuke gokkast om te spelen.

Het is bij Random Twinner te kiezen voor een basisspel of voor het vervolgspel. De standaard versie van Random Twinner heeft 3 rollen met slechts 1 winlijn. Elke keer als je speelt gebruik je bij Random Twinner 1 muntje. Het is echter wel mogelijk om een rol ‘vast te zetten’ voor een volgende draai. Zo heb je een betere kans op een overwinning.

Als je de jackpot ergens wint zie je natuurlijk sterren en dat is bij Random Twinner niets anders. Als je drie sterren op een rij hebt dan kun je tussen de 5 en 200 keer jouw inzet winnen. Heb je echter de 200 gewonnen, dan gaan deze gelijk voor naar het vervolgspel.

Zodra je eenmaal bij het vervolgspel van Random Twinner komt dan heb je meer kans op grotere winsten. Je speelt op 5 winlijnen en kunt ervoor kiezen om tussen de 5, 10, 15 of 20 te spelen. Je gebruikt hier jouw eventuele winst die je al opgebouwd had, dus is het belangrijk dat je genoeg hebt om mee te spelen voordat je begint. Uiteindelijk doet Random Twinner niets bijzonders, maar het blijft een leuke spel om een keer te spelen.