Random Runner Gokkast Online

Gokkast info

Software: Simbat random-runner
Types: Video Gokkasten
Reels: 3
Paylines: 5
Min. Bet: 0.10
Max. Bet: 1

Speel deze gokkast gratis

Random Runner recensie

Sommige gokkasten met drie rollen bieden iets meer dan de standaard klassieke gokkasten, en dat is het geval met Random Runner, een complex uitziend spel van Betsoft. Random Runner biedt je twee standaardspeller met een paar extra’ – hierdoor is het een gokkast die voor beginners misschien wat complex is, maar uiteindelijk wel uitdagend is om te spelen.

Random Runner Gokkast
Het standaardspel van Random Runner heeft drie rollen en slechts eén betaallijn, dit is ook gelijk het traditionele component van deze online gokkast. De symbolen zijn een reeks traditionele iconen die we associëren met de gokkast. Denk bijvoorbeeld aan de kersen, citroenen, sinaasappels, peren, pruimen, bellen, druiven en meloenen. Het meest waardevolle symbool zijn de sterren – heb je er drie op de betaallijn dan verdien je ineens 200x jouw inzet. De kroon fungeert als de Scatter, als je er hier drie van op de rollen hebt win je maar liefst 20x jouw inzet.

De kleinste winst die je kunt hebben in het basisspel is 4x de lijninzet en elke winst geeft je de mogelijkheid om spel over te dragen aan het bovenste spel. Win je geld, dan kun je het geld wat je gewonnen inzetten op de ‘Winbank’ door op de ‘Win To Winbank’-knop te drukken

Je ziet jouw geld op dat moment bovenaan verschijnen en je speelt dan op die rollen spelen tegen een prijs van 4 per draai. Deze rollen hebben vijf winlijnen en de prijzen die je hier kunt winnen zijn hoger. Je kunt op elk moment het Winbank balans terugboeken en teruggaan naar het basisspel

Random Runner is een heel spannende gokautomaat die voornamelijk aantrekkelijk is voor de mensen die graag bonusspellen spelen. Ook mensen die graag de klassiekers nog een keer spelen zitten met Random Runner goed. Betsfot heeft er alles aan gedaan met een gratis online gokkast om de daadwerkelijk machine te repliceren, maar het is misschien de moeite waard om de ‘realistische’ geluiden vrij snel uit te schakelen.