Pretty Kitty Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Pretty Kitty Gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 243
Min. Bet: 0.3
Max. Bet: 75

Speel deze gokkast gratis

Pretty Kitty recensie

Pretty Kitty is een 5 wiel en 243 winlijn progressieve video gokkast aangedreven door Microgaming. De gokkasten heeft een Theoretische RTP tussen 96% en 97%. Dit is erg hoog, volgens de marktstandaarden.

Gebruikers kunnen met een klein bedrag van 30c spelen, of ze kunnen een hogere inzet van 75 gokken. Naast de redelijke startsom, heeft u twee bonus rondes die u kunt ontgrendelen tijdens het spelen, dat weer een extra laag boven het spel toevoegt.

Met een paars, velvet achtergrond, is dit luxe uitziende video gokkast er een met klasse. Symbolen op de wielen bestaan uit katten met edelsteen versierde kragen en ook een selectie van mooie stenen voor de symbolen met lagere waardes. Er zijn 5 katten die opgestapeld te voor schijn komen in het basis spel.

Vijf katten staan voor de hogere waarde symbolen en deze zijn wit, een tabby, een siamese, een grijze en een rode kat. Verschillende gekleurde juwelen staan voor de lagere waardes – rood, orange, geel, groen en blauw.
Het Pretty Kitty logo is een wild symbool en het vervangt alle andere behalve het scatter teken, dat uit een diamanten kraag bestaan en de sleutel is voor het hoofd spel.

Uitbreidende Symbolen

Alle katten kunnen op een rij te voor schijn komen op de wielen en als alle posities op wiel een dezelfde kat tonen van een winnende combo, kan die kat zich uit uitbreiden naar de andere wielen.

Gratis Spins

Dit wordt gestart door het krijgen van drie of meer van de kraag scatter symbolen op het scherm, het maakt niet uit waar. U ontvangt dan vijftien gratis katten spins, maar nu zijn er ook wilds op het eerste wiel bij elke draai en elke kat of wild kan zich naar de andere wielen uitbreiden. Meer spins kunnen verkregen worden door meer scatters te krijgen tijdens deze ronde.

Pretty Kitty is vast in trek bij mensen die van katten houden. Het spel mechaniek is scherp, kleurvol en de aangeboden prijzen maken het spel zeer vermakelijk om te spelen. Wij vinden dat Pretty Kitty een hoge variantie gokkast is waar de grote prijzen gewonnen kunnen worden tijdens de gratis spin rondes.