Orca Gokkast Online

Gokkast info

Software: Novomatic Orca gokkast
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 50
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 100

Speel club 2000 gokkast gratis

Orca Gokkast review

Voor degenen die de wonderen van de oceaan waarderen, is er een gokautomaat na uw hart ontworpen. Het heet Orca, het is gemaakt door de ontwikkelaar Novomatic en in geval van twijfel is het een spel over orka’s, ook wel bekend als orka’s. Ga figuur.
Orca biedt je de kans om prachtige zeegrotten te verkennen en je te verwonderen over vormen van onderwaterleven. Bij wijze van spreken sowieso. Met 5 rollen, drie rijen en maximaal 50 betaallijnen is dit een eenvoudig pokiespel om te spelen – maar de aangeboden winsten zijn zeker verleidelijk; spelers kunnen een jackpot van 1.000x hun oorspronkelijke inzet winnen.

Bonussymbolen

Het maskersymbool is het Wild-symbool in het spel, dat alle symbolen vervangt, met uitzondering van de Orca staartvin (Scatter-symbool). Scatter symbolen winnen ongeacht hun positie op de rollen en triggeren gratis spelletjes.

Gratis spins

10 gratis spins zullen beginnen als er 3 of meer Orca Tailfins (Scatter symbolen) in een willekeurige rol positie landen. Bij elk gratis spins dat gespeeld wordt, wordt er een ander maskersymbool (Wild symbool) op de rollen geplaatst, wat de winkansen bij elke draai zal verhogen. Als er nog 3 Orca Fins in de huidige gratis spelletjes verschijnen, wint u 5 extra gratis spins. Daarna worden er geen gratis spelletjes meer gespeeld en alle Scatter symbolen kennen hun winnende waarde toe.
Je kunt de Paytable tijdens het spel oproepen door te klikken op de ‘Paytable’ knop in de linkerbenedenhoek van het speelveld.

Orka Tijd

Als u op zoek bent naar een vrij sereen en aantrekkelijk gokautomaatspel, dan is Orca misschien wel ideaal voor u. De graphics zijn eenvoudig maar helder, de gratis spins zijn welkom en de gameplay is over het geheel genomen fatsoenlijk. Tegelijkertijd kan men niet anders dan verlangen naar meer: meer innovatie, meer bonusfuncties, meer gratis spins. Het opnemen van een Maya masker als wild is ook wel raar gezien het feit dat dit spel geen Maya-thema heeft. Waarom zou je de moeite nemen om een themaslot te bedenken als je je wild niet kunt laten corresponderen?