Ninja Magic Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming ninja magic gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 40
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 50

Speel deze gokkast gratis

Ninja Magic recensie

Ninja Magic is een nieuwe online gokkast spel uitgegeven door Microgaming in Juni 2016. Het is een relatief simpele gokkast, als het gaat om de spel mogelijkheden, maar het is geweldig voor spelers, die net als ninjas, van snelle actie houden. Ninja Magic is bijvoorbeeld beschikbaar in de online casino Jackpot City. Deze gokkast heeft 5×3 wielen met 40 betaallijnen. U kunt maximaal tot aan 5 munten per betaallijn inzetten met een muntgrootte van 1.00 credits. De laagste kosten voor een spin op deze nieuwe Microgaming gokkast begint al vanaf 0.40 munten voor elke spin met alle betaallijnen actief en het meeste dat u kunt spenderen voor een spin is 50.00 munten.

Er zijn drie speciale symbolen aanwezig in Ninja Magic. Het Strooi Symbool is de Pot met Goud & Schatkist. Het Wilde Symbool is het Ninja Magic Logo en het Bonus Symbool is de Tempel. De enige symbolen die de Ninja Magic Wild Symbool niet kan vervangen is het Strooi en Bonus symbool.De hoogste waarde voor een symbool op de wielen is het Wilde symbool en de volgende daar op is het Strooi Symbool.

De hoofd bonus functie op deze gokkast is de Gratis Spins Bonus Ronde en die zal starten als u drie of meer van de Bonus Symbolen krijgt op het scherm.

  • Drie bonus symbolen kan u een bonus spin en een 1x win multiplier opleveren
  • Vier bonus symbolen geeft u twee bonus spins en een 2x multiplier.
  • Vijf bonus symbolene geeft u drie bonus spins en een 3x multiplier.

De hier boven genoemde figuren aan gratis spins en multipliers tellen zich op en die kunnen dus nog vermeerderd wanneer de bonus ronde begint.

Wij zien Ninja Magic als een medium-hoge variantie gokkast met goede win kansen beschikbaar in het basis spel. Als u van adrenaline houdt, is Ninja Magic de gokkast voor u.