Neon Staxx

Gokkast info

Software: NetEnt Neon Staxx
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 40
Min. Bet: 1
Max. Bet: 10

Speel deze gokkast gratis

Neon Staxx Recensie

De Neon Staxx gokkast is een video slot dat relatief nieuw is in de gokken wereld. Dit spel is in het jaar 2015 uitgebracht door de software provider NetEnt. Opvallend is dat bijna alles van de gokkast wat sneller is in vergelijking met andere gokkasten. Het heeft ook een hoog uitkeringspercentage van 96.9%.
Vergis je niet als het om het thema gaat van de Neon Staxx. Het is misschien wel een nieuwe gokkast, maar het heeft een thema dat je gelijk doet denken aan de jaren 80. Dat komt vooral ook door de muziek dat gekozen is voor deze gokkast. Denk daarbij maar aan Dolly Dots, Prince etc. De symbolen die je op de rollen kunt zien zijn hoekige symbolen met dieren erin of letters, die allemaal in mooie neon kleuren worden uitgebeeld. Het scatter symbool is een driehoek met een felle roze neon kleur.
Als je op het scherm van de Neon Staxx kijkt, dan merk je dat dit spel 5 rollen heeft, waarbij er 4 symbolen per rol worden uitgebeeld. In totaal zijn er 40 winlijnen waarmee je kunt gokken en de minimale inzet is 0,20 cent per spin. Het wild symbool kan elk ander symbool vervangen, behalve het scatter symbool. Tijdens het spel wordt een symbool aangewezen als het wild symbool. Als je drie of meer scatter symbolen hebt gehad, dan kom je in aanmerking voor gratis spins. Je kunt in totaal 20 gratis spins ontvangen. Een speciale feature is dat van de Super Staxx, die willekeurig actief wordt. Deze feature zorgt ervoor dat 1 symbool op elkaar gestapeld wordt op een rol. Hoe meer rollen je krijgt met dezelfde figuur, hoe groter het bedrag is dat je kunt winnen.
De Neon Staxx is een video slot dat spannende bonus rondes heeft. In de bonus ronde kun je dan ook hoge prijzen winnen. Samen met het thema en de achtergrond muziek is deze gokkast van velen een favoriet.