Money Honey Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Simbat Money Honey
Types: Video Gokkasten
Reels: 3
Paylines: 1
Min. Bet: 0.10
Max. Bet: 1

Speel deze gokkast gratis

Money Honey recensie

De gratis online Money Honey gokkasten worden gemaakt door Simbat. Deze virtuele en stijlvolle gokkast is zo simpel dat elke spel gemakkelijk met allerlei kleurrijke personages kan spelen. Money Honey heeft maar liefst 3 rollen en 1 verschillende manieren om te winnen. Daarnaast beschikt het over de verschillende standaardopties zoals wilds, Scatters, gratis draaien, vermenigvuldigers en een leuk Wheel Power bonusspel. Met een terugbetalingspercentage van maar liefst 96% biedt Money Honey haar spelers een uitstekende kans om flink wat geld te winnen.

Money Honey begint altijd met een inzet van 1. Natuurlijk kun je hier ook al goed geld verdienen. Daarnaast hebbe je de Geheimzinnige Ster bonus, en zo kun je maar liefst 200 munten verdienen als je ze op alle rollen hebt. Als je meer geld inzet dan worden de Beer symbolen ineens de wilds. Mocht je hier winnen dan heb je kans op een prima bonus met Money Honey.

Het leuke aan Money Honey is dat het er vooral vrolijk uitzet. Elke rol is kleurrijk en je kunt gelijk afzien dat de makers van Money Honey ervoor willen zorgen dat het spel kleurrijk en sprankelend is. Daarnaast zijn de geluiden van Money Honey ook nog eens grappig en gewoon leuk om te horen.

De standaard optie is leuk, maar het wordt met Money Honey pas echt spannend op het moment dat je de ‘Gokken’ functie activeert. Heb je juiste pot met honing gekozen dan verdien je dubbel het geld wat je had – kies je echter niet goed – dan ben je alles kwijt. Zo zorg je ervoor dat je ineens erg veel geld kunt verdienen met het spelen van Money Honey.

Natuurlijk zijn de kleuren van Money Honey niet voor iedereen even leuk – maar het onderliggende spel zorgt ook voor genoeg uitdaging dat het zeker een keer de moeite waard is om te spelen. Wij raden het in elk geval aan dat je Money Honey een keer uitprobeert.