Merry Tortuga Online

Gokkast info

Software:  Simbat
Types: Video Gokkasten
Reels:
Paylines:
Min. Bet:
Max. Bet:

Speel deze gokkast gratis

Merry Tortuga recensie

Ahoy gokkers van het goede leven – met Merry Tortuga van Simbat spelen we gratis gokkasten met een pirate-thema, en natuurlijk kunnen de echte spelers gokkasten echt geld spelen. Verwelkomd aan boord door een piratenpapegaai brengt het woestijneiland waar Merry Tortuga zich afspeelt je meteen in de stemming om voor echt geld te spelen.

Merry Tortuga heeft twee soorten rollen, maar je begint met de onderste rol, waar je het basisspel speelt. Als je eerder fruitautomaten hebt gespeeld waar je twee rollen hebt dan ben je bekend met de basis- en bonusspel thema. Deze variant van Merry Tortuga is niet anders, waardoor je de kans krijgt om laag in te zetten in de onderste rol, maar toch kans maakt op goede winsten later.

Het basisspel wordt gespeeld op drie rollen en heeft een enkele winlijn, maar houd je ogen open voor de Merry Tortuga symbolen! Als je drie van deze symbolen op de rollen verzamelt dan maak je de kans op een bonusprijs, deze kan variëren van 8 tot 200 munten.

Het bovenste spel biedt de kans om meer geld in te zetten, dus voor mensen die echt online gokken is dit de perfecte manier om te spelen. Hierdoor is de kans op extra winst alleen maar verhoogd. Als je bovenop de bonusrondes speelt kun je ervoor kiezen om met 5 of 10 munten per draai te spelen. Als je met 5 munten gokt, speel je op drie rollen, maar als je met 10 munten inzet, speel je op alle 4 rollen.

Als je het basisspel speelt dan heb je de kans om je winst te vergroten met de ‘Gok’ optie. Als je bereid bent alles te verliezen wat je tot nu toe hebt gewonnen, dan kun je ineens alles verliezen, of ineens de winst verdubbelen. Wel spannend, maar zeker ook de moeite waard. Met Merry Tortuga heeft Simbat een van de leukere en zonnigere casino spellen gemaakt, en dat zie je er ook zeker aan af. Aan te raden om in elk geval de gratis gokkasten eens te proberen.