Mega Moolah Gokkast Online

Gokkast info

Software: Microgaming mega_moolah-online
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.05
Max. Bet: 75

Speel Mega Moolah gratis

Mega Moolah recensie

Iedereen wil het liefst rijk worden – en met de Mega Moolah speelautomaten is dat zeker mogelijk. Het spel is gemaakt door Microgaming, de meest populaire ontwikkelaar van online casinospelletjes. Het mooie aan Mega Moolah is dat het een goede uitdaging is voor mensen die al jaren spelen zowel als voor mensen die net voor het eerst een keer komen kijken. Het spel zelf bestaat al sinds 2009 en blijft het meest populaire progressieve spel wat er online te vinden is.

Mega Moolah speelautomaten hebben 5 wielen en 25 betaallijnen, hierdoor is er genoeg kans om flink geld te verdienen met Mega Moolah. Daarnaast is Mega Moolah de meest populaire progressieve jackpot die er bestaat. Die betekent dat elke keer als iemand speelt, zijn of haar inzetgeld meespeelt in de grote prijs. Hierdoor is het mogelijk om ineens schatrijk te worden zonder dat je hiervoor erg veel geld moet uitgeven.

Mega Moolah gokkasten hebben vrij simpele beelden en de meeste aandacht gaat ook naar de bonus die je kunt winnen. De beelden zijn wel degelijk leuk hoor en de beesten die je tegenkomt hebben allemaal flink wat persoonlijkheid. De oranje gloed die het spel heeft zorgt ervoor dat jij je een beetje in Afrika waant.

Het Wild symbool is vertegenwoordigd door de leeuw – de koning van de jungle. Deze leeuw kun je voor alle andere symbolen vervangen, behalve het Scatter symbool. Het Scatter symbool is bij Mega Moolah gokkasten vertegenwoordigd door een aapje.

Wanneer je drie of meer aapjes hebt gevonden dan kun je gratis draaien. Je mag maar liefst 15 keer gratis draaien en alles wat je wint tijdens deze gratis ronde word maar liefst verdrievoudigd. Dit is zeker prettig als je graag zo snel mogelijk veel geld wil verdienen.

Er is een reden dat Mega Moolah speelautomaten nog steeds zo populair zijn – de allure van het grote geld. Het is een spel waar jouw grootste droom binnen enkele seconden waarheid kan worden. Het spel zelf is tijdloos en het ziet er nog steeds net zo uit als vroeger. Het is een simpel maar effectief ontwerp waardoor iedereen kan spelen.