Mega Jackpot Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming mega-jackpot-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 75

Speel deze gokkast gratis

Mega Jackpot Gokkasten Recensie

Wat is de reden dat de meeste mensen graag met online gokkasten spelen? Voor de meeste mensen is het de mogelijkheid om ineens schatrijk te worden. NetEnt biedt deze kans met de Mega Jackpot online gokkasten, en het is echt een soort spel dat ineens je leven kan veranderen. Met 5 wielen en 20 verschillende winlijnen is het standaard spel bij gokkasten misschien niet zo bijzonder, maar wanneer je in de bonus komt word het pas echt bijzonder.

Voor de meeste mensen gaan de Mega Jackpot online gokkasten ook echt om één ding; de jackpot. Dit is een jackpot die al meerdere malen miljoenen heeft uitgekeerd, dus waarom niet? Als je drie of meer Scatter symbolen hebt dan mag je beginnen met gratis draaien. Je moet uit één van de Scatter symbolen kiezen als prijs – je krijgt dan een vermenigvuldiger. Dit varieert tussen de 1x en 5x.

Als je echt de jackpot wilt spelen dan moet je ‘Mega Fortune’ halen. Als je drie of meer van deze symbolen hebt gevonden dan begint het bonuspelen. Er zijn dan drie ‘rad van fortuin’ wielen die moet spelen. Wanneer je alle drie deze wielen op de juiste plek hebt (tegelijk) dan is het mogelijk dat je ineens de grote jackpot wint.

Mocht dat niet lukken, dan is de kans altijd aanwezig dat je kans maakt op een kleineren, progressieve jackpot met de Mega Jackpot online gokkasten. Het hoeft dus niet alles of niets te zijn met de Mega Jackpot gokkasten. Het spel zelf is gemakkelijk te begrijpen en zelfs beginners kunnen al snel gaan spelen. Het spel is daarom ook erg leuk, en vooral spannend. Zeker vanwege de grote bedragen is het altijd weer spannend of te zien of de grote prijs gaat vallen tijdens het bonusspel. Mega Jackpot is een tijdloze optie, en zeker een spel dat fans van speelautomaten een keer moeten proberen.