Koi princcess Gokkast Online

Gokkast info

Software: NetEnt Koi princcess
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.20
Max. Bet: 400

Speel Koi princcess gokkast gratis

Koi Princess gokkast review

Koi Princess is een NetEnt gokkast spel dat op alle apparaten bespeelbaar is. Het is de meest uitgebreide gokautomaat die ze hebben geproduceerd met 8 in totaal om te spelen. Met een oosterse thema, zijn er 4 willekeurig getriggerde functies in het basisspel met de Wild Reels Random functie die je tot 5 wilde rollen geeft voor 1 draai. Dan heb je nog 4 bonusfuncties met 2 gratis spins games, een coin win functie en de Bonus Wheel functie – de laatste stelt je in staat om met de dobbelstenen rond de wielen te gooien om geldprijzen te winnen, de gratis spins functies te activeren of de grote prijs van maximaal 1000 keer je inzet te winnen.

Willekeurige functies

Er zijn 4, ja 4 bonusfuncties die willekeurig kunnen worden geactiveerd in het Koi Princess basisspel. 3 vriendelijk uitziende koikarpers verschijnen onder je rollen en vragen je om ‘Pick Me’ te kiezen. Kies een karper en uw willekeurige functie wordt geactiveerd en vervolgens toegevoegd aan uw spelspel. Leuke visjes zijn het ook.

De 5 hit

Deze schoonheid geeft je een gratis spin en garandeert je een willekeurig gekozen 5-symbool te winnen.

De Wilde Wilde

Hier krijg je een Gratis Spin en tussen de 4 en 9 wilde symbolen die willekeurig aan je rollen worden toegevoegd.

De wilde rollen

Het is een Gratis Spin voor u, PLUS van 2 tot 5 van de rollen zal volledig Wild draaien en uitbreiden om de partij te dekken.

De Bonus Activering

Deze functie beloont je met een Free Spin en biedt 3x bonussymbolen met één willekeurig toegekende bonus.

Bonus functies

Zeker Win Gratis spins. Dit beloont u met 10 freespins, en tijdens deze functie zal de winst voor elke freespins minstens gelijk zijn aan het grootste bedrag dat u tijdens de sessie hebt gewonnen, behalve voor de eerste spin, waarbij de zekere winst het bedrag is dat de speler heeft ingezet.

Wild Reels Gratis Spins. Nogmaals, 10 gratis spins zijn beschikbaar, en tijdens deze functie die actief is, zal elke spin tussen één en vijf willekeurige rollen bedekt met overlay wilds. Extra wilde rollen gratis spins kunnen niet worden gewonnen tijdens deze bonusfunctie.

Coin Wins. Een onmiddellijke muntwinst wordt toegevoegd aan uw huidige balans.

Bonuswiel. Dit is een ander bonusspel waarbij je in staat bent om munten te winnen en de andere twee bonusfuncties te activeren. Het biedt een drietraps wiel met elk een verdeeld in 12 segmenten. Je moet op de dobbelstenen klikken om rond het wiel te bewegen. De verschillende symbolen op deze opgenomen op deze inbegrepen Start, tussen x1 en x5, dubbel omhoog, verzamelen, pijl, wilde rollen freespins, zeker win freespins en jackpot munt te winnen.

Conclusie

Koi Pirncess is een geweldige online gokkast met veel bonusfuncties. Het is de variantie om ergens in het midden te zijn die goed is – NetEnt hebben hier een goede gokkast gemaakt, maar je moet geduld hebben om de juiste bonusfunctie te vinden om het goed te doen. Als je het spel leuk vindt, vind je het in veel NetEnt online casino’s.