Karaoke Party Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Karaoke-Party-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 9
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 45

Speel deze gokkast gratis

Karaoke Party recensie

Karaoke Party is een nieuwe optie van één de meest toonaangevende leveranciers van online gokkasten – Microgaming. Het spel heeft 5 wielen en 9 betaallijnen. De paarse achtergrond van Karaoke Party speelautomaten zijn misschien niet wat iedereen graag ziet, maar voor mensen die gek zijn van karaoke en wel van een kleurrijk feestje houden is Karaoke Party zeker een goede optie.

Karaoke Party gokkasten zijn een kleurrijk en spectaculair geheel en de verschillende figuren die je tegenkomt bij het spelen zullen je zeker ook lang bijblijven. De muziek bij het spelen van Karaoke Party is erg vrolijk en je krijgt een beetje een “Top-Pop” gevoel.

Wanneer je Karaoke Party online gokkasten speelt dan moet je zoeken naar het Karaoke Party logo – dit is namelijk het Wild symbool tijdens het spelen. Je kunt deze Wild gebruiken voor alle andere symbolen tijdens het spelen (behalve de Scatter zelf). Wanneer je wint met het logo en gebruik maakt van de Wild dan verdien je maar liefst dubbel zoveel geld als anders.

De Rode Dobbelsteen fungeert als de Scatter. Als je er hier drie van hebt kun je maar liefst 15 keer gratis draaien en verdien je drie keer zoveel als voorheen. Mocht je trouwens winnen met Karaoke Party dan kun je gelijk het geld inzetten. Als je de juiste kleur van de kaart gokt dan krijg je twee keer uitbetaald – en als je de juiste kleur kiest kun je maar liefst vier keer zoveel verdienen. Mocht je echter NIET goed gokken dan ben je ineens alles wat je gewonnen hebt kwijt – erg spannend dus.

Karaoke Party gokkasten zijn misschien niet voor iedereen de juiste gokkast, het is natuurlijk nog al wat die geluiden en die kleuren. Echter, voor de bonussen en spelregels is Karaoke Party wel degelijk interessant. Uiteindelijk is Karaoke Party een goede toevoeging aan het assortiment van Microgaming en we zouden het zeker een keer aanraden om te proberen.