Joker Millions Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Yggdrasil Gokkasten Joker-Millions-Gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 25

Speel deze gokkast gratis

Joker Millions recensie

Joker Millions is een progressieve video gokkast aangedreven door Yggdrasil Gaming software.
Met 5 wielen en 25 betaallijnen. Het idee achter deze gokkast is een old-skool gokkast. De ontwikkelaars gaven deze gokkast de klassieke symbolen, zoals de zevens, bellen en verschillende fruit symbolens zoals de bessen. Het ziet er goed uit en is leuk om te spelen. De gokkast geeft geen speciale animaties, maar de gameplay is interessant.

Het spel heeft geen WILD en STROOI symbolen, maar de Lucky 7 is de hoogst uitbetalende symbool. Als jij een van deze 5 raakt op een actieve betaallijn, win je 300 munten.

De Spel Symbolen bestaan uit Lemoenen, Sinaasappels, Pruimen, Kersen, Watermeloenen, Bellen en 7’s, die het meeste betalen in het spel—300 munten voor elke vijf op het scherm. De hoofdfuncties in Joker Millions zijn de Vries & Respin en Kolommen Multipliers. De manier hoe deze werken is simpel. Allereerst, wanneer de speler een winnende combo krijgt van de Vries symbool, kan de speler nogmaals gratis draaien. Als het Vries symbool in die gratis spin komt, mag de speler nogmaals gratis draaien. Dit gaat door tot alle kolommen gevuld zijn met 15 identieke iconen op het scherm. Tegelijkertijd spelen de multipliers ook. Wanneer een wiel is gevuld met identieke symbolen, beginnende met de eerste twee, krijgt de speler een multiplier die gelijk is aan dat wiel. Zo kan de multiplier stijgen tot aan 5x, vanaf x1, x2, x3 en x4.
Van deze hierboven komt de Jackpot Spin Functie die de Joker symbolen gebruiken. Elke keer als u 5 of meer Jokers krijgt op het scherm, wordt de Vries & Respin functie gestart. Nog belangrijker, elk Joker icoon geeft u een willekeurig aantal aan munten, tot aan wel 2500 munten. Zoals u kunt gokken, kunnen er 15 jokers tegelijk verschijnen op het scherm en als u dat krijgt wint u de progressieve jackpot.

Joker Millions is een oldskool uitziende game met gladde gameplay en opliftende muziek om u te vermaken. Er is een RTP van 95.30%.