Jack Hammer Gokkast

Gokkast info

Software: NetEnt Jack Hammer
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.25
Max. Bet: 250

Speel deze gokkast gratis

Jack Hammer recensie

Jack Hammer gokkastEr zijn tegenwoordig zoveel gokkasten online te vinden, zoals de ‘Jack Hammer’. Het is een spannend en onmisbaar spel dat elk populair online casino zal bieden. Dit spel is in het jaar 2010 gelanceerd door Net Entertainment en was de eerste slotmachine met de optie van ‘sticky wins’. Het is een geweldig videoslot die een rtp percentage heeft van 97%. Dat betekent meer kansen voor jou om te winnen tot een maximaal van 250.000 credits en zelfs gratis spins.
Voor de mensen die van avontuur en het originele verhaal van Jack Hammer houden, is dit wel het ideale spel. Het gaat voortdurend om het gevecht tussen de superheld Jack en de gemene Dr. Evil Wüten. Jack woont in de stad Grand City en probeert te voorkomen dat de inwoners door Dr. Evil Wüten vergiftigd worden. Dit spel heeft spannende grafische beelden die op de 5 rollen getoond worden. Per rol kun je 3 symbolen zien, die samen met het passende achtergrond muziek de spanning alleen maar verhogen.

Spelregels

Er zijn in totaal 25 winlijnen, waarbij de minimale inzet per lijn 1 cent bedraagt. Het kost je dus 0,25 cent per spin om dit spel te spelen. Bijzonder van dit spel is de ‘sticky wins’, waardoor je meer gratis spins kunt winnen en ook langer kunt spelen met je geld. Als je 3 of meer van dezelfde symbolen hebt, blijven die symbolen staan en kun je dus grotere prijzen winnen. Je krijgt ook nog een gratis spin erbij. Bij het winnen van hogere prijzen krijg je soms ook een re-spin. Het spel heeft ook een leuke feature dat als je 5 of meer gratis spins draait, dan kun je ook weer gratis spins winnen.
Ondanks de Jack Hammer een wat oudere online game is die je kunt tegenkomen, is het zeker niet minder spannend. De ‘sticky wins’ feature en de kans op het winnen van gratis spins, maken dat je langer kunt spelen met je geld. Een ideaal spel voor de spelers die niet teveel geld willen uitgeven of te snel uitgespeeld willen zijn.

Spelen

Jack Hammer spelen is vrij ongecompliceerd, met een strak vormgegeven bedieningspaneel en duidelijke labels. Er is een schuifregelaar om het geluidsniveau aan te passen – iets wat bij veel gokkasten niet gebruikelijk is. En NetENT biedt de gebruikelijke Advanced Autoplay-functie, waarbij je automatisch overal tussen de 10 en 1000 draaibeurten kunt spelen en het kunt programmeren om te stoppen wanneer bepaalde verdiensten worden gewonnen, een bepaald cijfer verloren gaat, of wanneer Free Spins zijn geactiveerd.

Compatibiliteit

In 2011 introduceerde Net Entertainment zijn Touch-platform als een manier om ervoor te zorgen dat spelers kunnen genieten van superieure grafische prestaties bij het afspelen van gokkasten op hun kleine mobiele apparaten. Jack Hammer is volledig compatibel met Android en iPad apparaten, en presteert ook zeer goed op Windows, Mac en Linux computer en laptop besturingssystemen.