Immortal Romance Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Immortal-Romance-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 243
Min. Bet: 0.3
Max. Bet: 6

Speel deze gokkast gratis

Immortal Romance recensie

Immortal Romance is een Microgaming gokkast vol met wonderbaarlijke graphics, een volle soundtrack en een wijde selectie aan bonus functies.
De gokkast was uitgegeven in December 2011 en is een van de meest populaire gokkasten voor de Nederlandse spelers. Het lijkt erg op Thunderstruck II qua looks en hoe het werkt, maar het betaald meer uit. Het heeft 5 wielen en 243 manieren om te winnen. Spelers kunnen tussen 30 en 300 munten inzetten per draai, dat ongeveer $0.30 tot $60 is in echt geld.

Immortal Romance gokkast

Deze gokkast heeft twee speciale symbolen: een wild symbool en een scatter symbool. Het wild symbool is vertegenwoordigd met het Immortal Romance logo, en het fungeert als een substituut voor elk ander symbool, behalve voor het scatter symbool, om een winnende combinatie te kunnen maken. Het werkt ook als een 2x vermeerderer wanneer het onderdeel is van een winnende betaallijn. Het scatter symbool is vertegenwoordigd door een uitsmijter.

Functie:

 • Amber functie – altijd beschikbaar.
  U ontvangt 10 gratis draaien met een 5x vermeerderer. Deze gratis draaien kunnen hertriggerd worden.
 • Troy functie – beschikbaar op de 5de Chamber of Spins
  U ontvangt 15 gratis draaien met de Vampier Vleermuis functie. Vampier Vleermuis symbolen veranderen symbolenn in een 2x en 3x vermeerderers. Als u er twee krijgt, krijgt u een 6x vermeerderer.
 • Michael functie – beschikbaar op de 10de Chamber of Spins
  U krijgt 20 gratis draainen met de Rollende Wielen functie. U kunt hier blijven doorgaan met het winnen omdat opeenvolgende zeges de vermeerderings waarde vergroten van 2x tot 5x.
 • Sarah functie – beschikbaar op de 15de Chamber of Spins
  U ontvangt 25 gratis draaien met de Wild Vine functie. Het Wild Vine symbool op wiel 3 verandert willekeurige symbolen naar wild symbolen.

Progressieve Jackpot:

Immortal Romance biedt een vaste jackpot van 3.645.000 munten, die u kunt ontvangen bij een maximale inzet bij het voltooien van alle vier gratis-draai kamers. Helaas word er geen progressieve jackpot aangeboden in dit spel.