Hot shot gokkast online

Gokkast info

Software: Bally tech Hot shot
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.10
Max. Bet: 20

Speel Hot shot gokkast gratis

Hot shot gokkast online review

Hot shot is een klassiek gratis gokkast spel, ontwikkeld door bally tech. Free hot shot gokkast wordt gespeeld op 5 rollen met 20 betaallijnen om op in te zetten. Het spel biedt vijf niet-progressieve jackpots, die voldoende zijn om uw aandacht te trekken. Bekijk de beste online casino’s en speel Hotshot go-kart voor echt geld.

Geschiedigheid

Toen bally technologies de beslissing nam voor het ontwikkelen van een nieuwe fruitmachine stijl spel genaamd hot shot, ging het voor het produceren van een online versie van land-based machine spel. Er zijn geen fluitjes en belletjes, alleen een explosie uit het verleden. Hot shot complimenteert de stijl van verschillende speelautomaten zoals xtra hot en lucky bar.

Thema

Free hot shot gokkast heeft het uitzicht van een klassieke gokkasten met een twist. Wanneer u dit spel speelt, zult u een vurige achtergrond ontdekken die achter de rollen brandt. Terwijl het spel aan is, kunt u 7s vinden die omhoog flakkeren en deze cijfers vertegenwoordigen verschillende mogelijke jackpots. Het spel biedt een betoverend uitzicht met symbolen als bar, bel, contant geld, enz.

Hoe voor play?

de beschikbare munthoeveelheid varieert tussen de €0.01 en €20. Spelers die liever met britse pond of amerikaanse dollar spelen zullen speelautomaten vinden die deze valuta’s in de juiste regio’s en jurisdicties gebruiken. Het maximum aantal betaallijnen is twintig. Daarom kunt u een maximale inzet plaatsen ter waarde van €400. Spelers met een laag budget kunnen het spel beginnen met €0,20.
Je moet op de knop drukken met omcirkelende pijlen. U kunt kiezen voor een spelspin, dat is vijf, tien of vijftien keer in semi-automatische spelmodus. Door te klikken op de informatie knop, zal een scrollend scherm verschijnen, waar u regels en uitbetalingsdetails.

Bonuses

Scatter symbolen worden weergegeven met verschillende logo’s voor elk van de vijf jackpots. Als u drie of meer scatter symbolen raakt, komt u in aanmerking voor bonusrondes.

Speciale symbolen

Voor elk verstrooiingssymbool verschijnt een representatief minislotje. Deze spellen zijn voorzien van drie spoelslots. Deze rollen draaien automatisch en prijzen worden toegekend op basis van resultaten.

Speciale functies

In dit spel vindt u een reeks functies, waaronder pictogrammen. Als je met één of twee van de dubbele jackpot iconen landt, win je multipliers van 4x of 2x in je winnende combinatie. Dubbele jackpot iconen zijn wild. Triple jackpot icoon is ook wild en biedt 9x of 3x multipliers met dit symbool. Als er één of twee zeven keer een icoontje op een lijn verschijnt, krijg je 7x of 49x multipliers om je winst te maximaliseren.