Ho Ho Ho Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming ho-ho-ho-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 75

Speel deze gokkast gratis

Ho Ho Ho recensie

Als je het lastig vind om in de kerstsfeer te komen dan kan Microgaming je wel even helpen. De Ho Ho Ho online gokkasten hebben namelijk genoeg vrolijks om mensen blij te maken met de feestdagen. Hoewel kerst natuurlijk maar één keer per jaar langskomt, kun je wel elke dag genieten van de Ho Ho Ho speelautomaten. Het heeft dan ook alle verschillende kerstsymbolen die je misschien zou verwachten en genoeg ander leuks om ervoor te zorgen dat jij je niet snel gaat vervelen.

Bij het spelen van Ho Ho Ho gokkasten merk je al snel dat het 5 wielen en 15 verschillende betaallijnen heeft. Je kunt geld inzetten vanaf slechts $0,01 tot $75 per inzet. De Ho Ho Ho online gokkasten zijn dus voor iedereen leuk, zelfs voor de mensen die echt voor het grote geld spelen.

De Kerstman zelf is het Wild symbool in Ho Ho Ho. Als je er vijf op een betaallijn krijgt dan kun je maar liefst 15,000 munten winnen. Het Kerstman symbool kan elk symbool vertegenwoordigen, behalve het Scatter symbool. Het Scatter symbool bij de Ho Ho Ho online gokkasten is vertegenwoordigd door het ingepakte cadeautje. Als je er hier van drie of meer kan vinden dan kun je 20 keer gratis draaien. Tijdens het gratis draaien heb je ook nog eens recht op een verdubbeling van de winst.

Als dit nog niet genoeg is dan hebben de Ho Ho Ho speelautomaten ook nog eens de optie om het gewonnen geld weer in te zetten. Je kunt door het kiezen van de juiste kaart ineens jouw geld verdubbelen, of ineens het geld kwijt zijn. Uiteindelijk zijn de Ho Ho Ho online gokkasten altijd leuk om te spelen en her kerstthema is niet zo aanwezig dat je het niet het hele jaar door zou kunnen spelen.