HitMan Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Hitman-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 15
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 75

Speel deze gokkast gratis

HitMan recensie

Als je naar de verschillende online gokkasten kijkt dan mag het duidelijk zijn dat het steeds lastiger is voor de makers om iets origineels te bedenken, maar de Hitman online gokkasten hebben dit zeker voor elkaar gekregen. Zoals veel van de meest populaire opties die we bespreken komen de Hitman online gokkasten ook van Microgaming. De Hitman speelautomaten hebben 5 wielen en 15 verschillende betaallijnen, dit is misschien niet zoveel als veel van de andere opties die we besproken hebben, maar meer dan genoeg om flink geld te verdienen.
Net als het videospel zelf hebben de Hitman online gokkasten een mysterieuze sfeer. Het is net alsof je (net als de Hitman zelf) een beetje verdekt staat opgesteld en alles net kan volgen. Wanneer je meer geld wint dan krijg je wel iets meer fanfare, maar gewoon gesproken is het hele spel vrij rustig.
Met de Hitman online gokkasten kun je maar liefst 20 munten per wiel inzetten. Je kunt maximaal 75 munten inzetten per keer. Het Wild symbool bij de Hitman online gokkasten is vertegenwoordigd door de kale Hitman zelf, je kunt dit symbool overal gebruiken behalve voor de Scatter natuurlijk. Met het Wild symbool is het extra gemakkelijk om snel veel geld te verdienen.

Het Scatter symbool is een rode cirkel met het nummer 18 erop, je krijgt dan ook maar liefst 18 keer gratis draaien als je deze Scatters drie keer vind. Daarnaast is er ook nog een bonus symbool, de Laptop, en als je deze op 3, 4, of 5 krijgt dan ga je het bonusspel in. Je kunt in dit spel maar liefst 270.000 munten winnen – ineens flink wat kans op een mooie winst dus.

De Hitman speelautomaten zijn misschien wel een van de beste nieuwe Microgaming opties die we kunnen bedenken. Het spel ziet er niet alleen goed uit, het klinkt ook goed, speel lekker, en er is genoeg kans op veel extra geld met de verschillende bonusspellen. De Hitman gokkasten zijn zeker een aanrader te noemen.