High Rollers Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming High Rollers Gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 25
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 75

Speel deze gokkast gratis

High Rollers Gokkasten Recensie

High Rollers is gemaakt door Dynamite Idea en het spel heeft 5 wielen en 25 verschillende winlijnen. Dat is misschien voor liefhebbers van online gokkasten niet veel reden om gelijk eens te kijken wat deze gokkasten te bieden hebben. Daarnaast is High Rollers vrij standaard en het hele spel voelt een beetje ‘metaalachtig’ aan. Het voelt net alsof je in een industrieel spel zit. Natuurlijk hebben de High Rollers online gokkasten de basissymbolen, denk bijvoorbeeld aan de grote rode 7, de klokken en de standaard kersen. De beelden bij de High Rollers online gokkasten zijn dan ook verder niet heel erg bijzonder.

Waar je bij de High Rollers online gokkasten echt naar op zoek wilt gaan zijn de grote ster (deze staat voor de Wild) en voor het vierkante bonussymbool, hier heb je de mogelijkheid om echt geld te verdienen met deze online gokkasten. Je kunt zelf kiezen hoeveel verschillende winlijnen je wilt gaan spelen.

Zoals al eerder aangeven heeft High Rollers een vrij simpel bonusspel, en dat is niet zo vreemd, zeker niet gezien High Rollers eigenlijk vrij simpele online gokkasten biedt. Je moet drie of meer van dezelfde gouden symbolen verzamelen om op die manier aan het bonusspel mee te kunnen doen. Je moet van boven naar beneden kiezen welke vierkanten je wilt. Je ziet dan gelijk met hoeveel jij uiteindelijk de winst mag gaan vermenigvuldigen. Met een beetje geluk kom je met deze online gokkasten steeds in een hogere categorie terecht – wat zou betekenen dat je uiteindelijk meer geld kan verdienen.

Voor de mensen die geen behoefte hebben aan online gokkasten met veel glitter en glamour zijn de High Rollers online gokkasten zeker een goede optie. Je kunt met de jackpot tot wel 5000 keer jouw inzet winnen, en dat maakt het spel op zich al interessant genoeg. Voor spelers die niet teveel poespas willen in hun online gokkasten, is High Rollers zeker een goede keuze om te proberen.