Halloweenies Gokkasten Online

Gokkast info

Software: Microgaming Halloweenies-gokkasten
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.01
Max. Bet: 50

Speel deze gokkast gratis

Halloweenies recensie

De Halloweenies gokkast was uitgegeven op Oktober 2013 door Microgaming en het is de plaatsvervanging van dezelfde gokkast die begon in 2005. De gokkast heeft 5 wielen en 20 betaallijnen. Spelers kunnen minimaal 0.01$ inzetten tot wel aan 50$ per draai. De Halloweenies gokkast is niet een progressieve jackpot spel, maar je kan nog steeds geweldige uitbetalingen verdienen dankzij de Pick a Pumpkin bonus. Als u de bonus krijgt kunt u tot wel aan 13 000 munten verdienen.

De online gokkast machine afbeelindgen zijn cartoon achtige geanimeerde horrors, waaronder een Heks, Frankenstein, een Skelet en een Weerwolf, maar ze worden getoond in een komische versie. Dit thema is erg kleurrijk met vele heldere kleuren.
Het Wild Symbool wordt getoond als een gang van kleine wezens. De wild vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter en bonus symbolen.
Het Scatter symbool, de Roze Konijn is vertegenwoordigd door PinkBunny. Als u er drie, vier of vijf krijgt van deze Roze Konijnen, ontvangt u dertien gratis draaien. Tijdens deze bonus worden alle punten verdriedubbeld. U kunt ook de bonus functie activeren tijdens de gratis draaien, dat een gigantisch verschil maakt op uw balans.
Het Bonus symbool is vertegenwoordigd door de Pompen. Drie, vier of vijf Pompoenen op de wielen activeren het Pick a Pumpkin bonus functie. U krijgt dan te horen hoeveel pompoenen u kunt oprapen, en achter elke schuilt een prijs. Het spel is simpel, u krijgt een aantal pompoenen te zien en u moet dan op 3, 4 of 5 pompoenen drukken om het aantal gewonnen bonus munten te zien.
Het spel is speciaal ontworpen voor Halloween, maar het betekent niet dat u het op een ander moment niet kan spelen. Het is grappig en kunt u veel opleveren.