Halloween

Gokkast info

Software: EGT halloween-gokkasten-logo
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 1
Max. Bet: 400

Speel deze gokkast gratis

Halloween recensie

Halloween is een vijf wielen, drie rijen gokkast met 20 betaallijnen. Het is bekrachtigd door EGT (European Gaming Technology). De gokkast is speciaal voor Halloween tijd. Het is mogelijk om het te spelen voor echt of nep geld. Als u het speelt met echt geld, kunt u de progressieve jackpot winnen. Met alle inzetten van echt geld kunt u de jackpot halen. Spelers kunnen kiezen welk bedrag ze willen inzetten op de 5 wielen. Het kan 20 zijn, maar ook 40, 100, 200 of 400 munten per draai. Voor luie spelers is er natuurlijk de auto-draai optie.
De gokkast heeft 13 symbolen: A, K, Q, J, mand, zwarte kat, spin, zwarte hoed, vleermuis, pompoen, boek, heks en vampier. De geluidseffecten zijn een kwade lach van Dracula, die een dreigende sfeer geeft aan het spel.

Wild Symbool

Integendeel tot de meeste gokkasten online, heeft de Halloween gokkast twee wild symbolen. De eerste is een Heksenhoed, en dan krijgt u 50 munten voor 3, 200 munten voor 4 en 1000 munten voor 5 van deze symbolen. Wild symbolen vervangen ook alle andere symbolen om een winnende combinatie te kunnen maken wanneer mogelijk. Deze vervangen geen Scatter symbolen.

In aanvulling daar op heeft Halloween een tweede wild symbool genaamd Extra Will. Het ziet er uit als een traditionele Pompoenen lamp en het heet Jack-o-Lantern. Het verschijnt op het 5de wiel. De Jack-o-Lantern vervangt alle symbolen behalve het Scatter symbool en vervangte alle A, K, Q en J symbolen die op het scherm zijn met Wild symbolen, die dan op hun beurt weer alle andere symbolen vervangen, behalve het Scatter symbool.
Het scatter symbool is gerepesenteerd bij een oud boek. Het scatter symbool verschijnt alleen op de drie middelste wielen. Wanneer er 3 boeken zijn op het scherm ontvangt u gratis draai bonussen van wel 10 gratis spings. Deze extra beuren worden vermenigvuldigt met x2.
De Halloween gokkast past perfect voor de Halloween vakantie, maar u kunt het op elk moment spelen, zelf in de zomerochtend.