Hall of Gods Gokkast Online

Gokkast info

Software: Netent Hall of Gods
Types: Video Gokkasten
Reels: 5
Paylines: 20
Min. Bet: 0.20
Max. Bet: 50

Speel Hall of Gods gratis

Hall of Gods Gokkast Review

Hall of Gods video gokkast is gemaakt door NetEnt en heeft de klassieke layout van 5 rollen, 3 rijen en 20 betaallijnen. De gokkasten omringt zich in de Noorse mythologie, met een lichte, cartoonachtige stijl.

Geef Hall of Gods een kans met onze gratis feature of doe mee met Valhalla door te spelen voor echt geld met een inzet van slechts €0,20 of riskeer het allemaal voor gouden beloningen met een maximale inzet van €50 per spin.

Uitbreiden Wild

Land je een winnende combinatie met het wilde ‘slang’ symbool op spoelen twee, drie van de vier, dan breidt dat symbool zich uit om de hele spoel te bedekken, waardoor de slang in al zijn glorie wordt onthuld en je meer kansen krijgt om combo’s te maken.

Vrije rotaties

Als je overal op de rollen drie, vier of vijf scatter-symbolen kunt landen, win je tien, vijftien of twintig gratis spins; tijdens de gratis spins zijn alle gewonnen spins onderworpen aan een 3x vermenigvuldiger en je kunt voor onbepaalde tijd meer gratis spins winnen door meer scatter-symbolen te landen.

Bonusspel

Dit is waar u het grote geld kunt winnen en de manier om het bonusspel te activeren is om drie van de hamer en het schild symbolen op de rollen te landen. Je wordt dan naar een scherm geklopt waar je de schilden moet breken totdat je drie bijpassende prijzen onthult. De prijzen zijn bedragen aan munten of een jackpot dus kies zorgvuldig.

Samenvatting

Hall Of Gods is een geweldige Netnet gokkast. Als u dit echt geld gokkast gaat spelen, bekijk dan de lijst van onze online casino’s.