Grand Spin Online

Gokkast info

Software: Simbat
Types: Video Gokkasten
Reels:  5
Paylines:  9
Min. Bet:
Max. Bet:

Speel deze gokkast gratis

Grand Spin recensie

Met de gratis gokkasten van Simbat kun je met Grand Spin met 5-rollen en 9-winlijnen spelen. Het spel heeft maar 1 basisspel en maar liefst 3 bonusspelen die je bovenaan de video slots kunt spelen. Voor de meeste gokkers is deze manier van online gokken een beetje verwarrend, maar je kunt gelukkig een demoversie laten draaien zodat je het thema en de mogelijkheden van Grand Spin beter begrijpt. Dit zowel voor gevorderden als voor beginners erg belangrijk.

Zoals met de meeste spellen van Simbat kun je met deze bekende gokkasten 1 munt per draaien spelen en als je 1 van de 3 spelletjes bovenin wil spelen varieert de inzet van 5, 10, en zelfs 20 munten. Als je het basisspel speelt heb je de mogelijkheid om de ‘Gok’ functie te gebruiken. Deze zien we vaker in de online gokkasten van Simbat en het geef je een soort kop- of muntspel. Heb je pech, dan gaat de winst verloren, maar als je geluk hebt en de juiste keuze maakt heb je ineens twee keer zoveel winst.

Een van de leuke functies van Grand Spin die we vaker bij online slots zien is de automatisch spelen functie. Je hoeft dan zelf niet telkens achter de knoppen te zitten en het spel speelt vanzelf door. Sterker nog, je kunt blijven online gokken terwijl je e-mail aan het checken bent of iets anders op de computer aan het doen bent.

Zodra je de bonusspelen bovenin gaat spelen is er een Wild aanwezig, het symbool van de ster. Deze kan alle symbolen (met uitzondering van het barsymbool) vervangen. Je begint de bonus ronde met Grand Spin op het moment dat je drie keer een barsymbool hebt gevonden. Wanneer je eenmaal in de bonus bent beland kun je ervoor kiezen om de uitbetaling te nemen of om alsnog meer in te zetten. Je maximale winst stijgt dan naar 100 munten.