Grand Prix Online

Gokkast info

Software:  Simbat  Grand Prix
Types: Video Gokkasten
Reels:  3
Paylines:  1
Min. Bet:  0.10
Max. Bet:  0.80

Speel deze gokkast gratis

Grand Prix recensie

Heb je ooi zelf wel eens in de rol van Max Verstappen willen zijn en ook nog een denk geld verdienen? Dan is Grand Prix van Simbat een uitermate goede optie voor gokkers die hier graag een keer willen spelen. Spelers hebben de keuze met 1 munt per spel te spelen, (dit wordt ook wel het basisspel genoemd) of met 4 of 8 munten te spelen in het bovenste versie van het spel.

Mocht je zelf niet constant achter het stuur willen zitten dan is het ook nog mogelijk om met Grand Prix automatisch te spelen. Je kunt dan de computer het werk laten doen en de video slots gaan gewoon door met de inzet die jij bepaald. Het enige wat je hoeft te doen is achteruit te leunen en geld te tellen.

Een van de opties die we niet altijd terugzien in andere online gokkasten de ‘hold’ knop bij Grand Prix. Heb je 1 van de juiste iconen in het boven of onder spel of een Formule 1 auto (deze gelden bij Grand Prix als bonus) dan kun je zeggen dat je deze rol vast moet houden. Dit zou kunnen leiden tot mooie winsten.

De beelden van Grand Prix, zeker de gratis gokkasten, hebben zoals verwacht veel F1 thematiek erin. De bestuurdershelmen en kleine auto’s zijn hier prominent aanwezig, terwijl de figuur met de bonusmeter een digitale display van de stopwatch weergeeft die wordt gebruikt om de timing van auto’s weer te geven terwijl ze rond snelle tracks racen. Ook de achterkant van deze bekende gokkasten toont een aantal Grand Prix-gerelateerde ontwerpen. Vooral de geruite vlaggen en F1-wagens naast elkaar tonen geven aan dat Simbat veel heeft gedaan om het spel zo authentiek mogelijk te maken.

Deze gokkasten speel je voor het echte geld, en wanneer je munten wint in het basisspel, is het mogelijk jouw totale winst te verdubbelen tot 200 munten met behulp van de gokfunctie. Dit is een eenvoudig dubbelspel of stopt voor spelers om te proberen het totaal uitbetaald te krijgen.